Home Haberler Vorne,2022 Nürnberg Fensterbau Fuarı’nı Başarıyla Tamamladı.

VORNE PENCERE & KAPI SİSTEMLERİ

Vorne,Almanya’nın Nürnberg şehrinde iki yılda bir gerçekleşen  2022 Fensterbau Fuarı’na, son teknoloji ürünleriyle katıldı. Yenilikçi Çözümler mottosuyla katıldığı fuarda en yeni, Vorne’nin fonksiyonel ve inovatif ürünleri ziyaretçilerden tam not aldı.

12-15 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleşen fuarda, özenli ve özverili bir çalışmanın sonucu olan VORNE ürünleri arasında, özellikle VORNE Otomatik Kaldır-Sür Sistemi, ziyaretçilerin ilgi odağındaydı. VORNE AR-GE Faaliyetleri kapsamında geliştirilen Akıllı Ev Sistemlerine Uyumlu Otomatik Kaldır-Sür Sistemi fuarın en dikkat çeken ürünleri arasındaki yerini aldı. Android ve IOS işletim sistemlerine sahip akıllı telefon veya tabletlere Apple Store veya Play Store’dan indirilen uygulama sayesinde, dilediğiniz yerden sürme sistemi tek tuşla açılıp-kapanabiliyor, güvenlikli havalandırma moduna alınabiliyor veya istediğiniz mesafede açık kalmasını sağlayabiliyorsunuz.

Yoğun ve keyifli geçen dört günün ardından bir fuarı daha başarıyla geride bırakmanın, firmalarını ve ülkemizi en güzel şekilde temsil etmenin ve siz değerli dostlarla bir araya gelmenin keyfini ve gururunu bir arada yaşadılar.

Translate »