Home Haberler ARMADA GROUPE, HAVUZ VE EKİPMANLARI FUARI AQUAFUN EXPO’YA KATILDI

Armada Groupe Türkiye’nin havuz, spa, wellness yapım ve ekipmanları fuarı olarak bu yıl ikincisi düzenlenen AquaFun Expo 2023’e iki ayrı stantla katıldı. Ürettiği sert zemin döşeme elemanlarından peyzaj uygulama hizmetlerine kadar 5 güçlü markasını yurt içi müşterilerle buluşturan firma aynı zamanda Dünyaca ünlü Fransız havuz markası Desjoyaux’un Türkiye distribütörü olarak havuz, havuz kurulumu ve ekipmanları alanında geniş ürün gamını tanıttı.

Havuz kurulum ve yapımı olduğu kadar havuz ekipmanları, kimyasalları ve bahçe mobilyaları konusunda da diğer firmalardan farklı olarak paket hizmetler sunan Armada Groupe Desjoyaux’un ürünleriyle fuarda dikkat çekti.

Havuz Sistemlerinden Sert Zemin Döşeme Ürünlerine Kadar Geniş Ürün Gamı Müşterilerle Paylaşıldı

Yerli ve yabancı ziyaretçinin yoğun olduğu fuarda havuz sektöründe Desjoyaux markasıyla öne çıkan Armada Groupe, havuz çevresi, teras ve balkon katları döşemeleri konusunda ise üç güçlü markanın ürünlerini ise başka bir stantta sergiledi.

Armwood markasıyla thermowood ve kompozit ahşap kaplama ürünleri, Armstone markasıyla doğal taş, kompoze taş, mermer ve bazalt taş ürünleri, Surplot Pedestal markasıyla suyu drene eden ve yüzeyde göllenmenin önüne geçen yükseltilmiş döşeme sistemleri ürünlerini sergileyen firma, sektör profesyonellerinin ilgi odağı oldu.

Kaplama malzemeleri, yükseltilmiş döşeme sistemleri havuz ve havuz ekipmanlarını kapsayan geniş ürün gamı ve inovatif uygulamalarıyla sektörde fark yaratan Armada Groupe, prestijli projelerde aranan güçlü iş ortağı konumunda.

Translate »