Home Haberler 36 Yıldır Faaliyet Gösteren Özçelik Makina, Bayi Toplantısını Gerçekleştirdi

KML_5512     Özçelik Makina, 36. yılını kutlarken, 8 – 10 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlediği bayiler toplantısını Antalya Papillon Aycha Otel’de gerçekleştirdi.

Özçelik’in 2015 yılı satışlarının değerlendirildiği, 2016 satış hedeflerinin ve pazarlama desteklerinin anlatıldığı toplantının açılışını, Özçelik Genel Müdürü Hasan Özçelik gerçekleştirdi.

Hasan Özçelik konuşmasında, Özçelik’de ki yapılanmalardan bahsederken toplantının “Omuz omuza zirveye” mottosuna atıfta bulunarak, başarıya gidilen yolda bayKML_5884ilerinin her zaman yanında olacağı inancının tam olduğuna vurgu yaptı.

Toplantı, Satış ve Pazarlama sunumlarının ardından soru – cevap bölümü ile sonlandı.

9 Nisan akşamı ise, gala gecesi ve ödül törenin düzenlenmesiyle, 2015 yılında en yüksek ciroya ulaşan bayiler, 3 farklı kategoride ödüllerini aldı. Bayilere plaketleri, satış ve pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Volkan Biçer, mali işlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hacer Hazar ve Genel Müdür Hasan Özçelik tarafından verildi. Ödül töreninin ardından bayiler, düzenlenen sıra gecesi ile güzel bir akşam geçirdiler.

KML_5628     KML_5556

KML_5929    KML_5561ozcelik-logo

 

 

 

Translate »