Home Haberler 3M Türkiye ve Mardav Yalıtım, Endüstriyel Bantlar ve Yapıştırıcılar Alanında İşbirliği Gerçekleştirdi

3M’in sızdırmazlık ve yalıtım çözümleri portföyü, Türkiye’de 8 bölgede faaliyet gösteren 300’den fazla Mardav Yalıtım bayisi aracılığıyla sektöre sunuluyor.

 

Bilimin, inovatif yaklaşımlarla insan yaşamını kolaylaştıracak çözümlere dönüştürülmesi hedefiyle ve “3M Bilimi. Hayatın Her Anında.” yaklaşımıyla faaliyetlerini sürdüren 3M, Türkiye’de Endüstriyel Bantlar ve Yapıştırıcılar alanında inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Mardav Yalıtım ile iş ortaklığı yaptı.

3M Türkiye Endüstriyel Bantlar ve Yapıştırıcılar İş Kolu’nun Türkiye’de inşaat sektöründe ilk kez gerçekleştirdiği iş modeli kapsamında, 3M’in sızdırmazlık ve yalıtım çözümleri portföyü, Mardav Yalıtım bayileri aracılığıyla sektöre sunuluyor. İş ortaklığıyla 3M’in poliüretan ürünleri ve 3M sızdırmazlık bant çözümleri Mardav Yalıtım’ın sektöre sunduğu portföyü genişletiyor ve inşaat sektöründe farklı yalıtım ve sızdırmazlık çözümleri sunmasına olanak sağlıyor.

İş ortaklığının açıklanmasının ardından Mardav Yalıtım Genel Müdürü Levent Pelesen ve ekibi 3M’in Kavacık’ta bulunan Müşteri İnovasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaretin ev sahibi 3M Endüstriyel İş Kolu Ülke Direktörü Zafer Kaşıkara bu iş ortaklığından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: Mardav Yalıtım ile olan iş ortaklığımız sayesinde oluşacak sinerji, 3M olarak ürünlerimizin yaratıcı çözümlerimizin sektörün daha geniş bir kesimine katma değer yaratma hedeflerimize katkı sağlayacak. İş ortaklığımızın her iki şirket için de yararlı olacağına, her iki tarafı da daha da güçlendireceğine ve faaliyetlerimize ivme kazandıracağına inanıyorum “Mardav Yalıtım ile olan iş ortaklığımız sayesinde oluşacak sinerji, 3M olarak ürünlerimizin sektörün daha geniş bir kesimine ulaşması hedeflerimize katkı sağlayacak. İş ortaklığımızın her iki şirket için de yararlı olacağına, bizi daha da güçlendireceğine ve faaliyetlerimize ivme kazandıracağına inanıyorum.”

Mardav Yalıtım Genel Müdürü Levent Pelesen ise, 3M ile gerçekleştirilen iş ortaklığından mutluluk duyduğunu belirterek, “Türkiye’de 8 bölgede faaliyette olan 300’un üzerindeki bayimizin portföyüne 3M poliüretan ürünleri ve 3M sızdırmazlık bant çözümleri de eklenmesi, sektöre yalıtım ve sızdırmazlık alanında sunduğumuz hizmetleri daha da güçlendirecek” dedi.

“3M Bilimi. Hayatın Her Anında” yaklaşımıyla bilim insan hayatını kolaylaştırıyor

3M, yüz on yılı aşkın süredir yeni fikirler geliştiriyor ve bu fikirleri yenilikçi ürünlere dönüştürüyor, bilimi hayata uygulayarak, inovasyon yeteneğini 60 bin ürün ile sergiliyor.  3M’in sergilediği başarıda, bilime, Ar-Ge ve inovasyona yaptığı yatırım kilit bir rol oynuyor. Ar-Ge’nin değerinin farkında olan 3M, her yıl gelirinin yaklaşık yüzde 6’sını Ar-Ge faaliyetlerine ayırıyor. 3M’in küresel düzeyde Ar-Ge alanında çalışan mühendis sayısı yaklaşık 11 bin. 3M’in büyümesinin lokomotifi olan bilim, ortak fikirler ve teknoloji kültürünü yansıtıyor. “3M Bilimi. Hayatın Her Anında” yaklaşımıyla ve inovatif yaklaşımlarla bilimin insan yaşamını kolaylaştıracak çözümlere dönüştürülmesi, 3M’in başarısının ve global stratejisinin temelini oluşturuyor. 3M’in yıllık satışlarının üçte biri son beş yılda geliştirilen ürünlerden geliyor.

3M küresel düzeyde; Tüketici Ürün Grubu, Elektronik ve Enerji Grubu, Sağlık Bakım Ürünleri Grubu, Endüstri Ürünleri Grubu ve Güvenlik ve Grafik Çözümleri Grubu olmak üzere 5 ana iş grubu ve bu grupların altındaki 27 aktif satış ve pazarlama bölümünden oluşuyor. Yıllık satış rakamı 30 milyar doları aşan ve 70 ülkede faaliyet gösteren 3M’in dünya çapında 90 bin çalışanı bulunuyor. 3M’in 29 yıldır faaliyet gösterdiği Türkiye’deki çalışan sayısı yaklaşık 600. Elde edilen gelir açısından Türkiye, Orta ve Doğu Avrupa’nın en büyük ülkelerinden biri durumunda.

Mardav Hakkında

Mardav Yalıtım, yapı sektörünün bir numaralı çözüm ortağı olma vizyonuyla, 1989 yılında Dow -Styrofoam Türkiye distribütörlüğü kapsamında faaliyetlerine başladı. Halen ticari faaliyetini, dünyanın 40 ülkesinde plastik ve yapı ürünleri, üretim-satış-pazarlama faaliyetlerinde bulunan Belçika merkezli Ravago A.Ş. çatısı altında sürdürüyor.  Temsil ettiği ve dağıtımını yaptığı 6 farklı ürün grubu ile dünyaca ünlü birçok markanın satış ve pazarlama faaliyetlerini sürdüren Mardav Yalıtım, Türkiye’de 8 bölge müdürlüğü ve 300’e yakın güçlü bayi ağı ile Isı Yalıtımı, Yalıtımlı Cephe Çözümleri, Çatı ve Su Yalıtımı, Dizayn ve Dekorasyon, Giydirme Cepheler ve Alt Yapı alanlarında satış ve dağıtım yapıyor.

Translate »