Home Haberler A Milli Takım’ın en renkli destekçisi DYO, boya ustalarına futbolla dolu iki...

A Milli Takım’ın en renkli destekçisi DYO, boya ustalarına futbolla dolu iki hafta sunuyor

“DYO Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası”
ön eleme maçları için 3 Aralık’ta Ankara’daydı

Profesyonel boyacılar arasında gerçekleşen ve
DYO Usta Ligi 2018 Şampiyonası’nda İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’nü temsil edecek takım belirlendi

Usta boyacılar ‘DYO Usta Ligi 2018 Şampiyonası’nda
İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’nü temsil etmek için
Ankara’da yarıştı

27 Kasım’da başlayan ön eleme maçları 10 Aralık’ta sona erecek.

Türkiye de ilk kez DYO tarafından düzenlenen ve 2018’de ikincisi yapılacak olan ‘‘DYO Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası’’ için bölgeleri temsil edecek takımları belirleyecek olan ön elemelerde sona yaklaşılıyor. Profesyonel ligi aratmayan ön elemelerin altıncısı 3 Aralık’ta Ankara’da gerçekleşti.

2017 Temmuz ayında ilkini düzenlediği DYO Usta Ligi’nin 2018 Türkiye Şampiyonası’nda bölgeleri temsil edecek takımları belirlemek için ön eleme maçlarında ikinci haftaya girildi. Ön elemelerin altıncısı 3 Aralık 2017’de İç Anadolu Bölge finalistini belirlemek için yapıldı. Altısı gerçekleşen ön elemeler de ikinci hafta programı sırasıyla; Karadeniz, Trabzon, Diyarbakır ve Güney Anadolu Bölge Müdürlükleri’nde finalistleri belirlemek için düzenlenecek. Eleme maçları 10 Aralık’ta sona erecek. DYO Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası bölge şampiyonları arasında yapılacak.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ’Nİ NANOTEX TAKIMI TEMSİL EDECEK

İç Anadolu Bölge Müdürlüğü finalistini belirlemek için 3 Aralık 2017 tarihinde Başkent Halısaha’da düzenlenen maçlar saat 12.30’da forma teslim töreni ile start verdi. İlk maç saat 13.00’da Pinosan ve Dyosen takımları arasında oynandı. 40 dakika süren maçın galibi Dyosen’i 7-1’lik farkla yenen Pinosan takımı oldu.

14.00’da başlayan Teknolong ve Nanotex takımları arasında gerçekleşen müsabakanın galibi Teknolong’u 10’a 3 yenen Nanotex takımı oldu.

Nanotex ve Pinosan takımları arasında oynanan 15.30’da başlayan final maçı 2-2 berabere biterek penaltılara gitti. Çekişmeli geçen maçın galibi penaltılar sonucu 6-5’lik skorla Nanotex oldu. Maçları Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği hakemler yönetti.

‘Dyo Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası’nda İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’nü temsil edecek olan Nanotex takımına kupayı Bölge Müdürü İsmail Özçınar verdi.

Renkli ve çekişmeli geçen mücadelelerin ardından finalistler bölge şampiyonluklarını arkadaşları ile birlikte düzenlenen yemekte kutladılar.


İLK ŞAMPİYONA TEMMUZDA ANTALYA’DA YAPILMIŞTI

24 Temmuz’da Antalya’da ilki düzenlenen turnuvada takımlar arasında çekilen kuralar sonucu beşer takımlı iki grup oluşturulmuştu. 10 bölgenin takımlarının katılımı ile gerçekleşen turnuvada karşılaşmaları Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği hakemler yönetmişti..

GEÇEN YILIN ŞAMPİYONU DİYARBAKIR

Geçen yıl finale kalan ev sahibi Antalya ve Diyarbakır arasında gerçekleşen maçın kazananı 3-1 lik skorla Diyarbakır olmuştu. Ulusal ve uluslararası turnuvaların kupa teslim törenini aratmayan ödül töreninde kupayı DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran vermişti.

Translate »