Home Haberler ALLIGATOR BOYA ‘’İLHAM VEREN RENKLER’’ KOLEKSİYONU İLE YAŞAM ALANLARINI RENKLENDİRİYOR

 

Filli Boya Alligator, her biri ayrı karaktere hitap eden birbirinden seçkin 440 renk, hem iç cephelere hem dış cephelere hayat veriyor. Renk seçimini kolaylaştırmak, renklerin geniş alanda nasıl durduğunu daha kolay hayal edebilmek için renk çipleri standart ebatların ötesinde hazırlanıyor.

Yıllardır özel fonksiyonlu boya çeşitleriyle tüketicisiyle buluşan Filli Boya Alligator, “İlham Veren Renkler” Koleksiyonunda yaza ilham veren renkleri harmanlayarak en göz alıcı tonları beğeniye sunuyor.

Ayraç sayfalarında güneşin en can alıcı sarısı A-1005, fark yaratan turuncu A-1061, kırmızı tonlarında A-1087, toprak tonlarında A-1163, A-1224 gibi daha büyük ölçekli ayraçlarla ayrılan kartela, sektörde renk kartelalarına farklı bir soluk getiriyor.

İç cephelerde Türkiye’de Greenguard belgeli, sağlıklı boya ELF serisi ürünlerinin dışında, Alligator Leona İpeksi Mat İç Cephe Boyası, Alligator Moss Mat İç Cephe Boyası, Aliza Plastik İç Cephe Boyası ürünlerine ait renkleri de bu karteladan seçmek mümkün.

Bunun yanı sıra dış cephelerde de %100 saf akrilik yapıda Alligator Neon Saf Akrilik, Alligator Neon Silk, dış cephelerde çatlak köprüleme özelliğine sahip Alligator Neon Elastic Texture ürünleri ile silikon esaslı yapıda Alligator Aquatic, Alligator Aquatic Grenli, Alligator Orbis ürünleri için de ‘İlham Veren Renkler’ kartelasından seçim yapılabiliyor. 

Translate »