Home Haberler Alligator Boya’dan yeni bir doku, onlarca farklı dokunuş… Alligator Traverta

 

Geniş ürün yelpazesi, inovatif ürünleri ve tasarımda öncü duruşu ile Boyada Son Moda söylemini başarıyla taşıyan Alligator Boya, 2019 yılında da yeniliklere devam ederek ürün gamına yeni ürünler ekliyor. Doğada uzun yıllar içerisinde oluşan ve oldukça göz alıcı bir görselliğe sahip travertenlerin dokusundan ilham alınarak üretilen Traverta, Alligator’ün yenilikçi ruhunu yansıtıyor.

 

Dekoratif Boyalar konusunda yenilikçi yaklaşımıyla Alligator Boya, dekoratif ürün grubuna yepyeni bir ürün daha ekleyerek, yelpazesini genişletiyor. Yeni Alligator Traverta standart düz desenlerin yanı sıra, sektörde çokça tercih edilen traverten deseni, özel rulolar ile yapılan ağaç kabuğu deseni, çizgili dokulu desenler ve şablonlar ile çıkartılabilen desenler ile çok sayıda seçenek sunuyor. Yumuşak uygulama yapısı ve ürün kuruduktan sonra sertleşen yapısı ile mekanlarınızda kişisel alanlar oluşturmak son derece kolaylaşıyor.

İç cephelerde benzersiz dokular ve kişiye özel ürünler yapılabilmesi ve kolay desen verilebilmesi amacıyla kolay uygulanabilirlik özelliği geliştirilmiş olan Alligator Traverta 25 kg’lık ambalajında sunuluyor. Kullanıma hazır durumda bulunan ürün mala ile uygulanıyor. Her türlü ince deseni şablonla veya farklı el aletleri ile vermek mümkün. Desen verilen ürünün üzeri, düz boyalarla olduğu gibi dekoratif ürünler ile de renklendirilebiliyor.

Farklı renk ve parlaklıkta iç cephe boyaları; Alligator Creative Effect ürün gamından Duchesse Satin, Legno Alligator ve çok daha fazlası… Traverta ile tamamlanan duvarların son kat boyamasında faydalanabileceğiniz ürün çeşitliliği ise size çok daha yaratıcı olabilme fırsatı veriyor.

Translate »