Home Haberler Alüminyum Sektörünün 40 Yıllık Global Markası Saray Alüminyum, Yurtdışı Fuar Takvimini...

Ürünlerini önemli yurtiçi ve yurtdışı fuarlarında sektör profesyonelleriyle buluşturmaya devam eden Saray Alüminyum, yıla Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen uluslararası yapı, inşaat malzemeleri ve mimari sistemler fuarı BAU 2019 ile başladı.

 

İnşaat sektörüne 40 yıldır hizmet veren, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen alüminyum üreticileri arasında yer alan Saray Alüminyum, 14-19 Ocak tarihleri arasında Münih’te düzenlenen uluslararası yapı fuarı BAU 2019’da, ürünlerini sektör profesyonellerinin beğenisine sundu.

 

Coğrafyaya ve iklime özel çözümler

İki yılda bir gerçekleşen ve dünyanın en büyük yapı fuarı olan BAU’ya bu sene, 45 ülkeden 2.250 şirket katıldı. Farklı segment markaları ile mimari alüminyum sistemler konusunda çok çeşitli çözümler sunan Saray Alüminyum; yüksek hava, su ve rüzgar dayanım performanslarına sahip sistemleri, ses ve ısı yalıtımı konusunda farklı iklim ve coğrafyalara yanıt veren ideal çözümleri, A2, B1 ve B2 yangın sınıflarında uluslararası sertifikalara sahip alüminyum kompozit panelleri, Avrupa pazarının istekleri doğrultusunda tasarlanan kış bahçesi ve pergola gibi tamamlayıcı ürünleri ile fuar süresince yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

 

Tasarımları ile mimarlardan tam not aldı

Üstün kaliteli ürünleri ve hızlı termin ilkesi ile inşaat sektörünün önemli çözüm ortakları arasında yer alan Saray Alüminyum, BAU 2019’da yer alan standında pazara sunduğu tüm sistemleri sergiledi. Fuarın öne çıkan ürünleri arasında, konut ve restoranlar için önemli çözümler sunan biyoklimatik sistemler, veranda ve gölgeleme elemanları ile, korten ve beton efektli alüminyum kompozit paneller özellikle mimarlardan büyük beğeni topladı. Yüksek performans değerlerine sahip Smart Slide sürme sistemi, 1500 Pa su geçirimsizlik değeri ile sektörde bir ilki gerçekleştirken; fuarda lanse edilen ICON84-HI sistemleri, içerisindeki odacıklı bariyer yapısı ve özel dolgular ile öne çıkan diğer ürünler arasında yer aldı.

 

“Ürünlerimiz 50’yi aşkın ülkede kullanılıyor”

Geçtiğimiz yıl yurtdışı yetkili bayi ağını genişleterek ihracata yönelik önemli bir hamle gerçekleştiren Saray Alüminyum, 2019’da bu alana yönelik çalışmalarına hız kazandıracak. Saray ürünlerinin dünyada 50’yi aşkın ülkede tercih edildiğini belirten Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici, “Yurt dışında özellikle büyük mimari projeler tarafından tercih ediliyoruz. Bunlar arasında çok katlı binalar, gökdelenler, endüstriyel binalar, kamu binaları, tüneller, havaalanları, hastaneler, AVM’ler, stadyumlar, tren ve metro istasyonları, oteller bulunuyor. Örneğin Gürcistan’ın Batum kentinde Porta Batumi Tower, Bosna Hersek’in Ilidža kentinde Hotel Hills, İspanya’nın Valencia kentinde La Rambleta tiyatro binası Saray Alüminyum’un ürünleriyle inşa edildi.” şeklinde konuştu.

Translate »