Home Haberler Armada Groupe, 2017 İstanbul Yapı Fuarı’na Katıldı!

Armada Groupe, yenilikçi marka ve ürün ve uygulamaları ile  bir yapı malzemeleri ve teknolojileri zirvesi olan İstanbul Yapı Fuarı’nda iki ayrı standı ile fuarın iddialı firmalarından biri olmayı başardı.

1978 yılından bu yana her yıl zenginleşen ürün ve hizmetleri, artan yerli ve yabancı katılımcı sayısı ile dünya standartlarında hizmet sunan Yapı Fuarı bu yıl 40. Kez İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 23-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. İnşaat sektörünün önemli temsilcilerinden olan Armada Groupe, Yapı Fuarı’nda Support markalı yükseltilmiş döşeme ayaklarını, Armroof Green – Sempergreen ortaklığında yeşil çatı ve dikey bahçe ürünlerini, Daliform ortaklığında Iglu ve Atlantis markalı kör kalıp sistemlerini, Armstone-MBI ortaklığında taş kaplama ürünlerini, Armwood-SWM markalarının ortaklığında ahşap kaplama ürünlerini tanıttı.

 

Kolay, Hızlı ve Yenilikçi Uygulama; Support Yükseltilmiş Döşeme Ayakları

20 yıldır Support adı altında yükseltilmiş döşeme ayaklarının üretim ve uygulamasını gerçekleştiren Armada Groupe, ürünlerini %100 geri dönüşümlü olarak, TSE-K kriteri ile üretmeye devam etmektedir. Teras alanları, çatılar, yürüyüş yolları gibi birçok açık alanda uygulanabilen Support yükseltilmiş döşeme ayakları hızlı dreneaj, kolay kurulum gibi birçok özelliği ile bugüne kadar 58 farklı ülkeye ihraç edilerek sayısız önemli projede yer alarak, birçok ülkede distribütörler vasıtası ile temsil edilmektedir.

Yapılar SEDUMTRAY ile yeşilleniyor!

Bir Armada Groupe markası olan Armroof Green, Hollandalı iş ortağı Sempergreen ile yeşil alan uygulamalarında devrim niteliği taşıyan Sedumtray modüler yeşil çatı ürünü ve Flexipanel yeşil duvar sistemleri ile fuarın dikkat çeken stantlarından biri oldu. Çatılarda ve duvarlarda estetik, doğal, yaşanabilir yeşil alanlar oluşturulmasını sağlayan sistemleri ile Armroof Green, projelerin aranan markası olmaya devam ediyor. Sedumtray yeşil çatı ürünü hafifliği, kolay kurulumu, birbirinden farklı bitki türü alternatifi ile yapıları yeşillendiriyor.

 

Yapı Endüstrisinde Havalandırmalı Boşluklar İçin Kalıp Sistem; IGLU

İtalyan iş ortağı Daliform ile Türkiye’deki önemli birçok projede yer alan Armada, bir mühendislik harikası olarak görülen Iglu kör kalıp sistemleri ile Yapı Fuarı’nda 6/121 no’lu stantta yer aldı. Başarılı bir yenilik olarak Iglu kalıp sistemleri, havalandırmalı zemin altı boşlukların yükseltilmesinde, inşaat metotlarını kolaylaştıran bir ürün olarak geliştirilmiş, sektörün gözdesi haline gelmiştir.

 

Translate »