Home Haberler ARTSTONE PANELLERİ, YÜZEYLERİ 2018’DE DE İLETİŞİM VE RAHATLIK TEMASIYLA SÜSLEYECEK

ARTSTONE PANELLERİ, YÜZEYLERİ 2018’DE DE İLETİŞİM VE RAHATLIK TEMASIYLA SÜSLEYECEK

 2018’in Rahat ve Pratik Dekorasyon Anlayışı, Artstone Panellerle İletişimi Güçlendiren Yeni Mekânlar Olarak Karşımıza Çıkacak

 

2017 yılında duvarlar malzemenin yalın dokusunu, metalik, bakır, parlak yüzeyli veya beton dokulu kaplamaların aksiyon hissini ve yine de bir yanıyla doğaya hep sadık kalma ihtiyacını bütün mekânlarda yansıttı. Mekânlar yüzeyleriyle bütünleşme yaşadı, mimari projelerde kullanıcılar kabuk hissiyle kuşatıldılar, kişiselleşmiş mekânlar her zamankinden daha önemli hale geldi.

Özellikle yeni bir yılla beraber değişen ve dönüşen iç mimari ve dekorasyon talepleri, doğanın izlerini taşımaya daha da fazla devam ediyor. İnsan yapımı tuğla, beton, vb. malzemenin en yalın halleriyle yüzeylerde kullanılmasının ihtiyacı artarken, ahşap, doğal taş gibi doğanın içinden gelen malzemenin en kusurlu haliyle görsel olarak duvarlara yansıtılması da mekânlarda dikkat çekici oluyor. Yüzeylerde çiçek desenlerinin varlığı bile bu görsel ihtiyacı karşılıyor. Bütün bu tasarım öngörülerinin barış, birliktelik, doğayı koruma ve sahip çıkma adına yeniden adlandırılması dikkat çekiyor. 2018’in bu rahat ve pratik dekorasyon anlayışı, insanlar arası iletişimi

güçlendiren yeni mekânlar olarak karşımıza çıkıyor.

 

2018 Artstone Yüzeyleri

Artstone, bu yıl da yeni tasarım anlayışına uygun, sıcak dokulu, kolay ve pratik kullanımlı, desen çeşitliliğine sahip, ahşabın, taşın, tuğlanın, betonun ambiyansını yansıtan panel kreasyonuyla mimari projelerin yüzeylerinde başarıyla yerini aldı. World Architecture Festival ödüllü 38° 30° Çiftliği, CarrefourSA, Google İstanbul Ofisleri, Türk Telekom, Capricorn, Welldone,  Gürkan Şef, Nusr’et, Holiday Inn, O2 Oksijen, Unilever, Kitchenette gibi önemli projelere 2017’de imza atan Artstone, 2018’de de yenilikçi çizgisini yepyeni projelerde var etmeye devam edecek.

 ARTSTONE PANEL SİSTEMLERİ A.Ş.

Dekoratif duvar ve tavan kaplamaları sektöründe 2005 yılından beri yurtiçi ve yurtdışında yaklaşık 6.500’ün üzerinde projeye imza atan Artstone, 2016 yılı itibariyle genişlettiği ürün gamıyla, mekânlarda “yaşanmışlık” ve “doğal ortam hissini” yaratıyor ve özel tasarım çizgisiyle sektörde değişmez bir çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Artstone, Yenilikçi Tasarım, Beton, Tuğla, Taş, Karoart başlıkları altında topladığı doğal taş, beton, tuğla, ahşap, kaya ve oksit görünümündeki ürünleriyle, projelere güçlü mekânlar vadediyor.

Translate »