Home Haberler ASAŞ, STANDIYLA ALUEXPO FUARINA DAMGASINI VURDU

ASAŞ, STANDIYLA ALUEXPO FUARINA DAMGASINI VURDU

 

5-7 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Aluexpo fuarında ASAŞ, sıradışı başarılı stand tasarımı ve alüminyum sektörüne getirdiği yenilikler ile bu sene de ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Kurumsal İletişim, ALUDES ve ASAŞSANAT Grup Müdürü Demet İncirci’nin bu seneki temasını “ASAŞ’ın Sektöre Kazandırdığı En’ler ve İlk’ler” olduğunu belirttiği stand ile ziyaretçiler, ASAŞ’ın Türk alüminyum sektörü ve ülke ekonomisine yaptığı katkıları daha yakından tanıma fırsatı buldu.

 

Türkiye’nin ilk alüminyum kompozit panel üreten öncü firması olarak standında yer alan 3 boyutlu alüminyum kompozit panel uygulamasıyla göz doldururken,  yatırımdaki öncü bakış açısıyla sektöre kazandırdığı Türkiye’nin ilk Dik Toz Boya Tesisi, Türkiye’nin ilk 6 Hi CVC soğuk haddesi gibi ilklerle de gurur kaynağı oldu. Yatırımlarında sürdürülebilir sağlıklı yaşam ve üretim verimliliği konularını ön planda tutan, günümüz teknolojisinin el verdiği çevreye duyarlı sistemleri kullanmaya önem veren firmanın soğuk hadde ve folyo haddelerde airwash sistemi ile baca gazlarında yağların geri dönüşümünü aktardığı tema ziyaretçilerden tam not aldı.

 

Stantta Türkiye’de tek 2600mm çapında alüminyum bobin üretimini yapan ASAŞ, stantta aynı boyutlarda temsili bir bobinle gelen ziyaretçilere sürpriz yaptı. Türk Alüminyum Sektöründe CERN’e tedarikçi olan ilk ve tek firma olmasıyla basında geniş yankı bulan ASAŞ; özel olarak hazırlanmış bu bölümde ziyaretçilerine, yılın bilim insanı teması önünde laboratuvar önlüğü ve gözlüğüyle hatıra fotoğrafları çektirme fırsatı sundu.

 

Kurumsal İletişim, ALUDES ve ASAŞSANAT Grup Müdürü Demet İncirci verdiği beyanatta “Kuruluşumuzdan bu yana müşterilerimize tasarımlarında esneklik sunmak, üretimden kaynaklı tasarım kısıtlarını minimuma indirgeyerek destek vermek için yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Fuarımızda Türkiye’deki en büyük çap ve en geniş kesitli profil üretimini yaptığımızı, ekstrüzyon sektöründe Avrupa’da en uzun profilleri (15m’ye kadar) eloksallayabildiğimizi, Türkiye’nin en geniş bobin boyama hattına, Dünya’daki en geniş folyo üretim hatlarına sahip olduğumuzu ziyaretçilerimizle paylaştık. ISO 500’de ilk 100’de yer alan bir firma olarak ülkemizin her zaman daha ilerilere gitmesi için üzerimize düşen sorumlulukların bilincindeyiz. Bu sebeple ülkemizde üretilen nitelikli ürünlerin arttırılması ve yenilikçi üretim proseslerinin geliştirilmesi için sektörünün ilk ARGE Merkezi’ni kuran firmamız bugünün değil yarının ihtiyaçlarını ön görmek için çalışıyor. Firmamız üretimde üstlendiği öncü rolü yıl içinde hayata geçirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ve sanat faaliyetleriyle destekliyor. Bu fuarda da hem konseptimize uygun olması hem de firmamızın göz bebeği olan sektörün ilk sanayi ve sanatı buluşturan Sanat Atölyesi ASAŞSANAT’ta üretilen sevimli baykuş heykelimiz ziyaretçilerimizin yoğun ilgisiyle karşılandığından çok mutluyuz” dedi.

Fuarın en yoğun ziyaret alan standlarından birine sahip olan ASAŞ; bir tarafta dev ekranda kurumsal tanıtım filmiyle ziyaretçilerine firmanın tüm çalışmaları hakkında genel bilgi verirken, stand içindeki görseller ve yazılarla sektöre kazandırdığı yenilikler hakkında ziyaretçilerini bilgilendirdi. Farklı tasarımıyla firma faaliyetlerini ilgi çekici bir şekilde sunan stand, hem görsel anlamda hem de ASAŞ hakkındaki bilgilendirici yönüyle ziyaretçilerden tam not aldı.

Translate »