Home Haberler ASAŞ, Yenilikçi Ürünlerini Yapı Fuarı’nda Tanıttı

ASAŞ’ın 23-27 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen Turkey Build 2017 Yapı Fuarında kompozit panel, kapı pencere ve sürme sistemleri ve pvc panjur ürün gruplarında yeni ürünlerini tanıttığı standı büyük ilgi gördü. Yangına dayanıklı alüminyum kompozit panel Naturalbond A2 ile Gökyüzünü Hisset sloganı ile sunulan ve zarif tasarımıyla Rescara Elite Sky Feel alüminyum sürme sistemleri en çok dikkat çeken ürünlerin başında geldi.

 

Fuarda tanıtımı yapılan yeni Rescara Elite markası, alüminyum sürme sistemlerinde fark yaratan yenilikçi ürün tasarımları ile sektöre iddialı bir giriş yapıyor. Rescara Elite markası altında sunulan Sky Feel alüminyum sürme sistemleri iç mekân ile dış mekân görselliği (açık hava) arasındaki geçiş sayesinde sınırsız bir mekânsal deneyim sunuyor. Zemine, tavana ve duvarların içine entegre edilen alüminyum çerçevelerin dışarıdan minimum seviyede görünmesi özelliğiyle Sky Feel, mekanda manzara ve ışıktan maksimum seviyede faydalanma imkanı sağlıyor. Fuarda tanıtımı yapılan yeni ürün, sunduğu ince ve zarif görünümün yanı sıra güçlü ısı yalıtımı değerleri, güçlendirilmiş camları ve güvenlikli sistemi ile de ziyaretçilerden tam not aldı.

 

Fuar kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından gelen Alüminyum Mimari Sistemler ve Kompozit Panel iş ortakları ağırlandı. Ertesi gün ise ASAŞPEN PVC Kapı ve Pencere Sistemleri ve NATUROLL Panjur Sistemleri iş ortakları ile bir araya gelindi. Keyifli ve sıcak bir atmosferde geçen yemekte bu yıl İSO 500 listesinde 79. sıraya yükselen ASAŞ ve sektörün geleceği ile ilgili değerlendirmeler paylaşıldı.

 

Sanayi ve Sanatın Buluşması sloganı ile kurulduğu günden beri başarılı çalışmalar ortaya koyarak sektörüne öncülük eden ASAŞSANAT köşesi de fuar boyunca büyük ilgi gördü. Ziyaretçiler, yeni ürünlerle ilgili bilgi almalarının ardından sergilenen baykuş eseri ile de bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler.

 

Translate »