Home Haberler ASSAN PANEL MOBİL UYGULAMASIYLA DÜNYAYA ÖRNEK OLDU

ASSAN PANEL MOBİL UYGULAMASIYLA DÜNYAYA ÖRNEK OLDU

Sandviç panel sektörünün öncü kuruluşu Assan Panel, Paris’te Uluslar arası Yapı ve İnşaat teknolojiler Fuarı Batimat 2017’ye katıldı. Çatı ve cephe kaplama ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunan Assan Panel, fuarda ayrıca Ar & Ge ve Ürün Müdürlüğü tarafından tasarlanan Mobil Uygulama programını da tanıttı.

Kibar Holding’in grup şirketlerinden olan Assan Panel, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Uluslararası Yapı ve İnşaat teknolojileri Fuarı Batimat Paris 2017’ye katıldı. Assan Panel 6 – 10 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda, çatı ve cephe kaplama ürünlerinin yanı sıra, Türkiye’de ilk ve tek olan, Assan Panel Ar & Ge ve Ürün Müdürlüğü tarafından tasarlanan ve hayata geçirilen Mobil Uygulama programını da sergilendi.

Prestijli bir fuar

Batimat Fuarı’nın yeni ürün ve çözümleri keşfetmek, birbirinden değerli firmalarla bir araya gelmek ve yeni müşterilere ulaşmak için çok değerli bir fuar olduğunu belirten Assan Panel Genel Müdürü İhsan Tolga Akar, “1959 yılından beri kurulan bir fuar olmasıyla prestijli fuarlar arasında yer alıyor. 2 yılda bir düzenlenen fuarın ziyaretçilerini ise başta Avrupa ülkeleri ve Afrika kıtası ülkeleri oluşturuyor. Bu da bu fuarda yer almak için önemli bir kriter” dedi.

Türkiye’de ilk ve tek

Assan Panel, bu yıl fuarda L Holünde sektörünün dünyadaki büyük üretici firmaları ile birlikte yer aldı. Fuarda çatı ve cephe kaplama ürünlerinin yanında, Türkiye’de ilk ve tek olan, Assan Panel Ar & Ge ve Ürün Müdürlüğü tarafından tasarlanan ve hayata geçirilen Mobil Uygulama programı da sergilendi. Bu uygulama ile kullanıcılar istedikleri anda ihtiyaçlarına yönelik analizlere bir android ya da ios tabanlı mobil platformdan rahatlıkla ulaşabiliyorlar. Müşterinin tercih edeceği malzemenin ne kadar mukavemet göstereceği ya da ne kadar yalıtım değerine ulaşacağı veya koşullarına bağlı ne kadar sehim yapacağı gibi simulasyonları bir ekrandan görebiliyorlar.

İş kazasız geçen 500. gün kutlandı

Son yıllarda şirketler iş gücü, maliyet ve zaman üçgeninden söz ederken, bunlara ek olarak iş güvenliği kavramının da en önemli konular arasında yer almaya başladığına dikkat çeken İhsan Tolga Akar, “Geçtiğimiz hafta içerisinde Assan Panel’in İskenderun’daki fabrikasında, tesis müdürümüz Volkan Gökpınar ve Üretim Direktörümüz Ahmet Oruç’un katılımıyla, tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte iş kazasız geçen 500. günü kutladık. Bu şirketimiz adına onur verici bir durum. Önce iş güvenliği mottosu artık bizler için sadece bir slogan değil, öncelik olmuştur. Assan Panel olarak bu konuda da sektörümüze örnek teşkil ediyoruz” dedi.

1990 yılında Kibar Holding’in bir kuruluşu olarak faaliyetlerine başlayan Assan Panel, 4.000.000 m²/yıl sandviç panel kapasiteli ilk fabrika yatırımını Tuzla – İstanbul’ da gerçekleştirdi. 2004 yılında 3.000.000 m²/yıl kapasiteli İskenderun, 2009 yılında 3.000.000 m²/yıl kapasiteli Balıkesir ve 2012 yılında Ürdün’de 4.500.000 m²/yıl kapasiteli Kibar Industry-Assan Panel fabrikasının yatırımını yapan Assan Panel, 2015 yılında ise İstanbul fabrikasında 3.500.000 m²/ yıl kapasiteli ikinci üretim hattının yatırımını tamamlayarak, toplam kurulu fiili kapasitesini 18.000.000 m²/yıl’a çıkardı. Ürdün Tesisi Orta Doğu’nun en büyük sandviç panel üreticisi konumunda bulunuyor.

Translate »