Home Haberler Ateco Zemin’den yaşam alanlarına kolaylık katan Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri

Ateco Zemin Malzemeleri, yeni nesil ürünleriyle yapı sektöründe öncü olmaya tüm hızıyla devam ediyor.  Ateco Zemin, yükseltilmiş döşeme sistemleriyle enkapsüle çelik ve etial 150’den oluşan yapılarıyla zemini    10 cm ile 130 cm arasında yükseltebiliyor.

İnovatif tasarımlarıyla yaşam alanlarındaki verimi artıran Ateco Zemin, yükseltilmiş döşeme sistemleri sayesinde havalandırma kanallarını, elektrik kablolarını ve başka alanlardaki teknik elemanları yükseltilmiş döşemenin altına hapsederek, mekanı daha estetik bir hale getirerek dekorasyon konusunda esneklik sağlıyor.

Genel mekanlar için ideal çözüm

Yaygın olarak bilgi işlem merkezlerinde, UPS odalarında, hastanelerde, laboratuvarlarda, sistem odalarında, santrallerde, plazalarda, iş merkezlerinde ve ofislerde kullanılan yükseltilmiş döşeme sistemleri, galvaniz çelik ve etial 150’den oluşan yapılarıyla zemini 10 cm ile 130 cm arasında yükseltebiliyor. Klima ve iklimlendirme sistemleri için yeterli hava yastığı oluşturan ve TS-EN 12825 standartlarına uygun bu sistemler, bilgisayar destekli hassas dijital testlerden aldığı iyi sonuçlarla uluslararası projelerde kullanılıyor. Yükseltilen döşemelerin üzerine ihtiyaca göre halı, Vinil (PVC), laminat (HPL), linolyum (linoleum), seramik, doğal taş, granit veya cam uygulanabilmesi, bu döşemelerin daha çok tercih edilmesini sağlıyor.

Statik elektriğin çok olduğu yerlerde topraklama sağlayarak elektriklenmeyi azaltan yükseltilmiş döşeme sistemlerine ve bu sistemlerin üzerinde kullanabileceğiniz kaplama çeşitlerine Ateco Zemin aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

 

YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİNİN AVANTAJLARI;

 

  • Açık ofislerde dekorasyonda serbestlik sağlar.
  • Sistem Odaları, Bilgi İşlem Merkezleri, Elektrik ve Kumanda Odaları gibi yerlerde kablolamada kolaylık sağlar.
  • Statik elektriğin çok fazla olduğu yerlerde, topraklama sağlar.
  • Klima ve iklimlendirme sistemleri için yeterli hava yastığı oluşturur.
  • Mimarların sınırlandırmasını ortadan kaldırıp serbest tasarım olanakları sağlar.

 

Translate »