Home Haberler Banyonuzdaki kötü kokuları bırakın rezervuarınız temizlesin!

Ar-Ge destekli inovasyon harikası ürünleriyle sektöre farklı bir bakış açısıyla bakan Geberit, son teknoloji kullanarak yeniden yorumladığı DuoFresh modülü ile banyolardaki

kötü kokuların önüne geçmeye devam ediyor. Yeni seramik petek filtre ile kötü kokuları kolaylıkla yok eden DuoFresh, banyolarda rahat bir nefesin kapılarını aralıyor.

 

Banyolardaki yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlayan Geberit, son teknoloji kullanarak yeniden yorumladığı DuoFresh modülü ile banyodaki hoş olmayan kokuların önüne geçmeye devam ediyor.

 

 

Daha fazla konfor için temiz hava…

Klozetin içindeki kötü kokuyu çekerek ortamı temiz havayla buluşturan DuoFresh, yeni tasarımındaki seramik petek filtre ile kötü kokuları zahmetsizce yok ederek kokuların banyoya yayılmasını önlüyor ve banyolarda havalandırma amaçlı cam açma zorunluluğuna son veriyor. Sigma01, 10, 20, 30, 50 modelleri ile uyumlu olan DuoFresh, hava filtreleme sistemine ek olarak kullanıcı algılama fonksiyonu sayesinde kullanıcısını konfor ile buluşturuyor. Ayrıca Geberit DuoFresh Modülü, kısa sürede ortamı temizleyen otomatik sistemini devreye sokarak kullanıcısına pratiklik ve kullanım kolaylığı sunuyor.

 

Öte yandan Geberit DuoFresh modülü, LED ortam ışığı sayesinde kullanıcısına ekstra konfor sunuyor. Geceleri hafif bir ışık ile uykunuzun bölünmemesini sağlayan yeni tasarım, teknolojisiyle beğeni kazanıyor.

Translate »