Home Haberler Bariyer ve Kontrol Sistemlerinde Güvenliğin Adresi, Arma Kontrol

2006 yılından beri güvenlik otomasyonu alanında üretici firma olarak faaliyet gösteren Arma Kontrol, sunduğu dünya standartlarındaki güvenlik çözümleri ile sektörün önde gelen aktörlerinden biri olmayı sürdürüyor

 Güvenlik ve bariyer sistemlerindeki 10 yıllık deneyimini her zaman daha iyisini yapma vizyonuyla dünyanın dört bir yanına taşıyan Arma Kontrol, bugün Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere Balkan ve Asya ülkelerini içine alan ihracat hacmini her geçen gün genişletmeye devam ediyor. Arma Kontrol, sunduğu yüksek güvenlik çözümlerinin yanı sıra çevre, şehircilik, sosyal sorumluluk gibi beşeri ve toplumsal konuları da önemsiyor.

Arma Kontrol            Bariyer ve Güvenlik Sistemleri Kurucusu ve CEO’su Koray Kartal; şirket vizyonlarını “Arma Kontrol olarak kurulduğumuz ilk günden beri hep en iyisini yapmak ve müşterilerimize her zaman yüksek kaliteli ürünlerle ulaşmak için çalışıyoruz. Üretim aşamasına geçtikten sonra ürün gamımızı, ürünlerimizin dayanıklılığını ve verdiğimiz güveni yükseltmek için Ar-Ge’ye yatırım yapıyoruz. Arma Kontrolün vizyonu; güven duygusunu sunduğu üründen, insanlarla ve kurumlarla kurduğu ilişkilere kadar her alana yaymak. Bunu gün geçtikçe gelişerek, kalite belgeleri ve uluslararası sertifikalar alarak, çarpışma testlerinden başarıyla çıkarak, satış sonrası sunduğumuz kapsamlı destekle güven duygusunun egemen olduğu ilişkiler geliştirerek sağlıyoruz” diye açıklıyor.

9 farklı kategoride zengin ürün gamı

Arma Kontrol; üretici firma özelliğiyle Kollu ve Mantar Bariyerler, Road Blocker, Kayar Yapı ve Motorları, Yer Tuzakları, Otopark Geçiş Sistemleri, Kişisel Otopark Direkleri, Trafik Ekipmanları, Turnikeler ve Aksesuarlar olmak üzere geniş bir ürün gamında hizmet veriyor. Arma Kontrolün tüm ürünleri; estetik görünümleri, hava şartlarından etkilenmeyen dayanıklı yapıları, sahip oldukları uluslararası standartlardaki kalite belgeleri ve sertifikalarıyla benzerlerinden ayrılıyor.

   Sürekli gelişim ve başarı için: Ar-Ge

Arma Kontrol, temel misyonlarından biri olan sürekli gelişim anlayışını Ar-Ge çalışmalarına verdiği yüksek değer ile yerine getiriyor. Zengin ürün gamı içindeki yenilikçi ürünleri deneyimli kadrosuyla müşterilerine sunan Arma Kontrol, yüksek kapasite ile ürettiği güvenlik ürünlerini Avrupa’dan Asya’ya Ortadoğu’dan Türki Cumhuriyetlere kadar geniş bir lojistik ağ ile sunarak büyük kurumsal firmaların yanı sıra uluslararası firmaları da referansları içine katmaya devam ediyor.

Dünya standartlarına uygun kalite belgeleri ve sertifikalar

Müşterilerine her zaman yüksek kaliteli hizmet sunmayı amaç edinen Arma Kontrol, aldığı kalite belgeleri ve uluslararası geçerliliğe sahip sertifikaları ile hizmet kalitesini ispatlıyor. Markanın IS0 9001:2008, ISO 10002:2004 sertifikalarının yanında, Türk Standartları Enstitüsü onaylı Hizmet Yeterlilik Belgesi, Türk Patent Enstitüsü onaylı Faydalı Model Belgesi bulunuyor. Mantar Bariyer ve Kollu Bariyer ürünleri için uluslararası geçerliliğe sahip CE Belgeleri de bulunan Arma Kontrol sunduğu ürünlerin kalitesini tescillemeye devam ediyor.

LOGO

 

Translate »