Home Haberler Bien’in Çanakkale’de Açılan Yeni Bayisi Yoğun İlgi Gördü

Bien Seramik’in Çanakkale’de açılışını düzenlediği Yiğiter Yapı Malzemeleri bayisinin açılış törenine ilgi yoğundu. Birçok siyasi ve bürokratın katıldığı törende Çanakkale Valisi Ahmet Çınar da vardı.

BIENYONETICILERBien Seramik Çanakkale’de ilk bayisinin açılışını Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Vali Yardımcıları Hüseyin K
ulözü ve Saim Eskioğlu, Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, AK Parti Milletvekili Bülent Turan, Belediye Meclis Üyesi Fikri Başer ve birçok siyasi ve bürokratın da katılımıyla gerçekleştirdi. Çanakkale Bursa yolu üzerinde 31 Temmuz 2015’te açılan Çanakkale Yiğiter Yapı MalBIENACILIS5zemeleri Bayisi tek katlı ve 200 m2’lik bir alandan oluşuyor. Açılışa valilik, belediye meclis üyelerinin yanı sıra ÇASİAD, ÇİMDER dernekleri, Çanakkale Ticaret Odası, inşaatçılar ve müteahitlerin de bulunduğu kalabalık bir grup katıldı. Mağaza açılışına basının ilgisi de büyük oldu.

Çanakkale’de düzenlenen görkemli açılış törenine Bien Seramik’ten Satış Grup Başkanı Metin Savcı, Türkiye Satış Direktörü Bülent Soysaldı, Kanal Geliştirme Müdürü Ebru Şener, Satış Müdürü Gökhan Şenseldi, Mimar Ece Ersin, Ege Bölge Müdürü Seçkin Gültekin, Bursa Bölge Müdürü Hakan Aksoy, İş Geliştirme ve Projeler Satış Müdürü Ayfer Taşman, Ege Bölge Satış Sorumlusu Talat Doğan katıldı. Törende konuşma yapan Satış Grup Başkanı Metin Savcı konuşmasında birlik mesajı verdi. Bien ailesinin her geçen gün biraz daha büyüdüğüne değinen Savcı, markanın özellikle birçok üründe Türkiye öncüsü olduğunu, 20 mm’lik seramik karolarını Türkiye’de ilk Bien’in ürettiğini, çevreye ve doğaya duyarlı ve saygılı bir marka olduklarını ve bunu Bien ailesi olarak hep birlikte başardıklarının altını çizdi.

YiBIENACILIS4ğiter Yapı Malzemeleri bayisinde Bien Seramik’in Marmol, Wedding Collection, Alto, ve Homey öne çıkan ürünleri oldu. Mağazada Bien’in ödüllü vitrifiye ürünü Lotus’un yanı sıra Harmony, Neptün ve Orion vitrifiyeleri de mevcut. Ayrıca bayide 9 canlı mekân bulunuyor. Bayiyi rakiplerinden ayıran özellikler ise mağaza binasının bağımsız olması, deposunun da binadan ayrı olmaması ve özel otoparkının bulunması. Mağaza Bien’in özel tasarımlarıyla, şimdiden mimarlar ve müteahhitlerin de ilgi odağı olacak gibi görünüyor.bien_logo

Translate »