Home Haberler Bien’le Mekânlarda Sokak Modası

Yaşam alanlarında fonksiyonel ve estetik ortamlar sunmak için inovatif çözümler üreten Bien Seramik’in birbirinden farklı tasarımlarıyla sokaklardaki özgürlük mekânlarınıza taşınsın.

Yaşam alanlarımızı nasıl tasarladığımız yaşam biçimimizi doğrudan etkiler. Çünkü hayatımızın önemli bir bölümü, yaşam alanlarımızda geçer.  Mekân insana, insan mekâna nüfuz etmeye başlar. İnsanın doğasındaki en temel duygulardan biri de özgür olma halidir. İşte Bien Seramik’in bu anlayışla doğanın tüm dokularından esinlenerek yarattığı tasarımlar, sokaktaki özgür olma, kendin olma ve canlı olma duygusunu iç mekânlara taşıyor.

Evlerde Sokak Modası

‘’Bir binayı güzel bulduğumuzu söylerken onu yalnızca estetik bulduğumuzu değil, çatısıyla, kapı kollarıyla, pencereleriyle yaşam biçimini benimsediğimizi anlatmak isteriz’’ der Alain De Button ‘’Mutluluğun Mimarisi’’ kitabında. İşte bu sebeple yaşadığımız alanlar ve o alanları nasıl şekillendirdiğimiz, nasıl bir yaşam biçimini benimsediğimizi, yani bizim kim olduğumuzu gösterir.

Ürünlerini üstün bir teknolojiyle ve kaliteden ödün vermeden tasarlayan Bien Seramik, yaşam alanlarının da bir karakteri olduğuna inanıyor.  Bien Seramik’in mekânlarınızda sokak modası tasarlayacağınız serileri Beton, Sevilla, Belgium Stone, Mash, Antique Dekofon, Balance, Geowood ve Urban ile mekânlarınız özgür ve bir o kadar naturel olacak.

Daima Yeni, Daima Doğal

Bien Seramik’in ham betonun duygusunu modern tarzda hissetmek isteyenler, için tasarladığı Beton, Belgium Stone ve Balance Serileri, mekânlarda dingin, sakinliğiyle dikkat çeken yalın bir tasarım dili yaratıyor.

Geowood Serisi farklı deseni ve tasarımıyla, eve sıcak bir duygunun hâkim olmasına yardımcı oluyor. Hem iç mekân, hem de dış makanlarda kullanılabilen seri, mekânın devamlılığını arayanlar için imkân yaratıyor. Sevilla ve Mash Serileri taşın ve betonun en naturel görünümünü mekânlarınıza taşıyor.

İçerisi Dışarısı Bir

Son yılların modası olan retro tarza örnek teşkil eden Antique Dekofon Serisi, banyo ve mutfak gibi ıslak mekânlarda kullanılabildiği gibi tüm iç mekânlarda da kullanılabiliyor.  Köklerini yeniden keşfetmek isteyen, yaşanmışlıklara sempati besleyenlerin en önemli tercihi oluyor.

 

Üretim gücü, zengin ürün gamı, pazardaki etkinliği, yatırımları ve üstün teknolojisi ile Bien Seramik, sektöre alternatif çözümler sunmaya devam ediyor.

 

Translate »