Home Haberler BOSTİK’TEN GÜVERTE DOLGU VE  İZOLASYON İÇİN GÜVENLİ ÇÖZÜM  ÜSTÜN YAPIŞMAYA YELKEN AÇIN

BOSTİK’TEN GÜVERTE DOLGU VE  İZOLASYON İÇİN GÜVENLİ ÇÖZÜM  ÜSTÜN YAPIŞMAYA YELKEN AÇIN

Bostik’in yat ve ticari marin endüstrisi için geliştirdiği dolgu ve izolasyon mastikleri, en zorlu sularda bile yüksek performansla, benzersiz yapışma sağlıyor. Bostik, cam yapıştırma, su hattı altı sızdırmazlığı, su hattı üstü sızdırmazlığı, tik yapıştırma ve armuz dolgu gibi çeşitli uygulamalarıyla çok yönlü ve kalıcı çözümler sunuyor.

Bu çözümlerden biri olan Bostik Simson MSR Deck Caulk Advanced, silil modifiye polimer (SMP) teknolojisine dayanan ve özellikle denizcilik uygulamaları için geliştirilmiş ürünlerin başında geliyor. Bostik Simson, birinci sınıf, tek komponentli, hızlı kürlenen bir marin dolgu ve izolasyon mastiği olarak denizcilerin tercihi oluyor. Tik güvertelerde armuz dolgusu ve gemilerdeki diğer güverte malzemelerinin su geçirmez yalıtımı için ideal bir çözüm sunuyor.

Bostik Simson, solvent ve izosiyanat içermediği gibi, yüksek UV direnci, yaşlanmaya karşı dayanım ve tatlı ya da tuzlu suya uzun süre dayanıklılığıyla dikkat çekiyor. Kimyasallardan etkilenmeyen ve temizlik ürünlerinden yıpranmayan Bostik Simson,  –40°C – +100°C sıcaklık aralığında daimi olarak elastik kalıyor.

Bostik’in çevre dostu marin ürünleri serisi, tekne cam montajı için astarsız ön&yan cam yapıştırıcı ve dolgu mastiklerini de içeriyor. Yüksek çekmede kesme mukavemetine ve ilk tutunma mukavemetine sahip olan ürünler, çeşitli onay kuruluşlarından, (RINA, BV, American Bureau of Shipping  (ABS) gibi) onaylı olmasıyla ön plana çıkıyor.

BOSTIK HAKKINDA…

Bostik, endüstriyel üretim, inşaat ve tüketici pazarlarında önde gelen küresel yapıştırıcı uzmanıdır. Bir asırdan fazla bir süredir, insanların günlük yaşamlarında karşılaştıkları güçlüklere daha akıllı ve uyumlu yenilikçi yapıştırıcı çözümleri geliştirmektedir. Beşikten mezara, evden ofise, Bostik akıllı yapıştırıcıları her yerde bulunabilir. Şirket, 1,6 milyar euro’luk cirosu ve 4 bin 900 çalışanıyla 50’den fazla ülkede faaliyette bulunmaktadır.

Bostik Türkiye de; yapı ve endüstri sektöründe sızdırmazlık, yapıştırıcı ve yapı kimyasalları alanlarında çok güçlü bir marka olmakla beraber çok geniş bir ürün portföyüne sahiptir. Bostik’in, Hadımköy ve Çorlu’da birer üretim tesisi bulunuyor.

Translate »