Home Haberler BOSTİK’TEN PARİS ÇIKARTMASI

 

Bostik bayileri Paris’te SMART HOUSE ve AR-GE merkezini ziyaret etti.

 

Yapıştırıcı ve yapı kimyasalları alanında faaliyet gösteren ve Türkiye’de on yılı aşkın bir süredir bulunan Bostik, bayilerini Fransa’nın başkenti Paris’te misafir etti. 25-27 Nisan tarihleri arasında, Bostik Türkiye Yapı Grubu İş Birimi Müdürü Doğan Öz, Pazarlama Müdürü Suna Ayvazoğlu ve Satış Müdürü Enis Davaslıoğlu ile Paris’e giden bayiler, şehrin güzelliklerini keşfetmenin yanı sıra Venette’de bulunan Bostik AR-GE Merkezini ve Akıllı Teknoloji Merkezi’ni ziyaret ettiler, ‘Akıllı Ev’ hakkında yetkililerden ayrıntılı bilgi aldılar.

 

Bostik Pazarlama Müdürü Suna Ayvazoğlu, iş ortaklarıyla bir araya geldikleri Paris gezinin son derece verimli geçtiğini belirtti. Akıllı Teknoloji Merkezi ve Akıllı Ev ziyaretlerinin katılımcıları çok etkilediğini ifade eden Ayvazoğlu şunları söyledi: “Akıllı Ev (Smart House), sürdürülebilir inşaat için 2013 yılında Bostik tarafından başlatılan bir laboratuvar ev projesiydi. Arkema tarafından açılan Akıllı Ev, artık bir gerçek haline geldi. Akıllı Ev, test etmek, doğrulamak ve inşaat alanında yeni çözümler geliştirmek üzere tasarlandı. Bu eşsiz ev konsepti ile Arkema ve Bostik, malzeme ve enerji verimliliği konularındaki know-how’ı gerçek bir hayat gösterisine dönüştürmeyi hedef edindiler. Burası grubun inşaat ve montaj konularındaki yenilikçi malzemelerini vurgulayan bir sergi alanıdır.

 

Akıllı Ev projesi 2030 yılında sürdürülebilir inşaatın nasıl görüneceğini yansıtan canlı bir pilot laboratuvar ve yaşam sergi salonudur. Bu ev, grubun araştırma ekibi ve bilimsel ortaklarına, şirketlere ve üniversitelere, gelecekteki inşaatlarda dört ana temele dayalı yenilikleri gerçek koşullarda teste izin verir: Çevre, Enerji Verimliliği, Konfor ve Sağlık.

 

Akıllı Ev iki tamamlayıcı binadan oluşmaktadır: İlki ultra sofistike çözümler ve teknolojiler ile inşa edilen 160 metrekarelik fütüristtik ev. Tamamıyla araştırma ve geliştirmeye adanmış bu gerçek tam ölçekli ekosistem, gündelik hayat senaryoları içeren deneyleri barındırır. Evin karşısında, evdeki aktiviteleri gözlemlemek, yenilik ruhunu geliştirmek ve Arkema ve Bostik’in sahip olduğu know-how’ı bir vitrin içinde sunmak için kurulmuş yeni bir sergi salonu bulunmaktadır. Sürdürülebilir inşaata adanmış yenilikçi malzemelerin ve çözümlerin sergilendiği tüm bu alanı bayilerimizle birlikte gezdik. İş ortaklarınız, AR-GE merkezimizden geleceğin akıllı sistemleri hakkında hayallerinin ötesinde bilgi edinerek ayrıldılar.”

BOSTIK HAKKINDA…

Bostik, endüstriyel üretim, inşaat ve tüketici pazarlarında önde gelen küresel yapıştırıcı uzmanıdır. Bir asırdan fazla bir süredir, insanların günlük yaşamlarında karşılaştıkları güçlüklere daha akıllı ve uyumlu yenilikçi yapıştırıcı çözümleri geliştirmektedir. Beşikten mezara, evden ofise, Bostik akıllı yapıştırıcıları her yerde bulunabilir. Şirket, 1,6 milyar euro’luk cirosu ve 4 bin 900 çalışanıyla 50’den fazla ülkede faaliyette bulunmaktadır.

Bostik Türkiye de; yapı ve endüstri sektöründe sızdırmazlık, yapıştırıcı ve yapı kimyasalları alanlarında çok güçlü bir marka olmakla beraber çok geniş bir ürün portföyüne sahiptir. Bostik’in, Hadımköy ve Çorlu’da birer üretim tesisi bulunuyor.  Ayrıntılı bilgi için  www.bostik.com.tr

Translate »