Home Haberler “Braas Yakaflex” İle Çatınızı Güvence Altına Alın

Braas Çatı Sistemleri, Türkiye’de faaliyete başladığı ilk günden beri uzun ömür ve yüksek performans için farklı ürün grupları ile çatıyı çözülmesi gereken bir sistem olarak ele alıyor. Çatılarda estetiğin yanı sıra işlevsellik açısından da, fonksiyonel, pratik ve modern çözümler sunuyor. Braas, baca-duvar dibi detaylarını çözmeye yönelik güçlü ve uzun ömürlü ürünü yakaflex ile çatılarda fark yaratıyor.

Braas Çatı Sistemleri’nin en önemli sistem ögelerinden biri olan yakaflex, baca ve duvar dibi detaylarında sıklıkla karşılaşılan su sızdırma problemlerine kesin ve uzun ömürlü çözüm getiren dayanıklı bir ürün. Isı farklılıklarına mukavim özel yüzeyi ve alüminyum hasır takviyeli iç dokusu sayesinde her türlü atmosfer şartlarına karşı yüksek direnç gösteren yakaflex, kendi kendine yapışma özelliği sayesinde ayrı bir ısıl işlem gerektirmeden hızlı bir şekilde uygulanabiliyor. Çok esnek ancak dayanıklı yapısı ile özel bir aparata ihtiyaç duyulmaksızın kolayca şekil alıyor ve verilen formu koruyor. Gül Kurusu, antrasit ve havana kahve renk seçenekleriyle çatı örtüsüne tam uyum sağlayarak, çatının estetik performansını da artırıyor.

Braas’ın baca – duvar dibi detaylarını çözmeye yönelik güçlü, uzun ömürlü ve pratik ürünü yakaflex, mimar ve son kullanıcılara sorunsuz baca ve duvar dibi detayına sahip çatılar sunuyor.

Braas Çatı Sistemleri Hakkında

Merkezi Almanya’da bulunan dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi monier grup, 35 ülkede 100’den fazla üretim tesisi ve 7735 çalışanı ile sektöründe pazar lideri olarak faaliyet gösteriyor.

Türkiye’de braas markası ile 1998’den beri üretim gerçekleştiren firmanın 36.000 m2 alan üzerine kurulu gebze tesisleri; tam otomasyonlu uygulama teknolojisi ile dünyanın en büyük kiremit üretim fabrikalarından biri olma özelliğine sahip.

Tasarım ürünleri ile yepyeni bir çatı sistemi anlayışını hayata geçiren braas; geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık ve mühendislik hizmetlerini de en yüksek kalite ile müşterilerine sunuyor.

1468914692_braas_logo

Translate »