Home Haberler By Plise Firma Sahibi Yaşar Şahin, “PİLİSE SİNEKLİK MODELİMİZ ÇOK SATIYOR”

By Plise Sineklik Firma Sahibi Yaşar Şahin, sineklik sistemleri ile  ilgili sorularımızı yanıtladı:

Üretimi ni /satışını yaptığınız sineklik sistemleri hakkında bilgi verir misiniz?

Üretimini ve satışını yaptığımız ürünler, By Plise Sineklik, stor sineklik, menteşeli sineklik, sürgülü sineklik ve stor perde sistemleridir.

By Plise Sineklik, hem yatay kapı, hem dikey pencere şeklinde uygulanabilecek katlanan pliseli tüllere sahiptir, Lüks görünümü ile mekanınıza zenginlik katabilirsiniz. Alternatifsiz tek sistemdir. Mevcut PVC-Alüminyum-Ahşap vb. her türlü pencereye uygulanabilir Günümüzde pencerelerde dikey, kapılarda yatay stor sineklik tercih edilmektedir. Opsiyonel olarak tavsiye edilen yay frenleme sistemi ile dikey stor sineklik, alt kilitten kurtulduktan sonra, yukarı doğru yavaşça açılır.

Menteşeli sineklik, pvc, alüminyum ya da ahşap doğrama sistemlerine uyumludur. Farklı renklerde uygulanabilir. Kullanım basitliğinin yanı sıra, montajı da basit ve ekonomiktir.

Sürgülü sineklik, raylı düzenin sinekliklere uygulanmasıyla yapılan modeldir. Diğer modellerden farkını da esasen bu ray üstünde hareketi sağlar.

 

Sineklik sistemlerindeki yeniliklerden bahseder misiniz?

Sineklik sistemlerinde, bana göre sektörde çok fazla yenilik olmadığı gibi, artan rekabetten dolayı, kalite ve hizmet eksikliği de doğmaktadır. By Plise Sineklik olarak, kendimizi geliştirerek, hizmet odaklı bir politika yürütüyoruz. Bütün renk ve kaplama çeşitleri firmamızda mevcuttur. Hiçbir müşterimize bu ürün yok demiyoruz. İmalatımız çok hızlı. Müşterilerimiz için zaman çok önemli olduğundan, bu konuda hiçbir müşterimizi mağdur etmiyoruz.

Sineklik sistemleri üretiminde ülkemizin ve şirketinizin dünyadaki yeri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Biz, By Plise olarak üretimimizi her geçen gün artırıyoruz. Üretimimiz artmakla beraber, Türkiye de, 58 ilde 195 noktaya, yurt dışında 4 ülkeye malzeme ve bitmiş ürün olarak gönderim yapıyoruz. Bizim ürünlerimiz patentli, garantili ürünlerdir. Tedarikçimiz Pilesan Sineklik Sistemleri, tam anlamıyla bir dünya markasıdır. Bir çok ülkeye malzeme ihraç etmektedir.

Sineklik  sistemleri  seçiminde  kullanıcılara  nelere dikkat etmelerini önerirsiniz?

Sineklik müşterilerinin öncelikle garantili ürünlere yönelmesi gerekir ve tabii ki satış sonrası hizmet de çok önemli diye düşünüyorum. By Plise olarak, 12 ay sineklik işi yapıyoruz başka bir işle uğraşmıyoruz. Müşterilerimiz bize 7/24 ulaşabiliyorlar. Tüketiciler, her zaman kaliteyi de göz önünde bulundurarak, seçici olmalılar diyorum.

Son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz bir mesajınız var mı?

Bütün meslektaşlarımıza, bereketli ve güzel bir sezon geçirmesi dileğiyle, başarılar dilerim.

 

Translate »