Home Haberler Çanakkale Seramik, yeni serisi Metropol ile mekanları kır evine dönüştürüyor

Yenilikçi ve trend ürünleriyle tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, ferahlık hissini tasarımla buluşturan Metropol serisi ile mekanlara yeni bir soluk getiriyor.

Seramik karoda geliştirdiği özel tasarımlarla trendleri belirleyen ve tüketici tercihlerinde ilk sırada olan Çanakkale Seramik’in yeni serisi Metropol ilk görüşte hayranlık hissi uyandırıyor. Gri ve açık gri renk seçenekleri ile sunulan seri, ortama hareket katan dekor alternatifleriyle mekanları modern bir kır evine dönüştürüyor.

Doğaltaş görüntüsünde, mat yüzeyli rölyef dekoru ile modern bir yaklaşım diline sahip olan Metropol serisinde, 30×60 cm rektifiyeli/rektifiyesiz mat duvar karoları ve dekorları; 45×45 cm, 60×60 cm mat, sırlı porselen yer karoları bulunuyor. Gri ve açık gri renk seçenekleri olan Metropol; 3 boyutlu geometrik dekor ile derinlik sağlarken, soft renkli fonları mekanlarda yalın bir ifade sunuyor.

Hem evlerin hem de otel, ofis, restoran gibi sosyal alanların dekarosyonunda tercih edilen Metropol serisi, modern, özgün ve farklılık arayanların ilk tercihi oluyor.

 

Translate »