Home Haberler Çocuklar Teknik Alüminyuma Renk Kattı

Endüstriyel gücünü, insan odaklı kültür dönüşümüyle ileriye taşıyan Teknik Alüminyum,
çalışan çocuklarını ve eşlerini çok özel bir etkinlikte ağırladı. Teknik Alüminyumu ziyaret eden çocuklar, kendi hayal güçlerini üretim tesisi duvarlarına resimlerle yansıttılar.

 Tüm iş süreçlerini insan ve mükemmellik odaklı bir kurumsal kültür olarak tanımlanan Teknik Alüminyum Mükemmellik modeli (TAM) çerçevesinde yapılandıran Teknik Alüminyumda, İnsan Değerleri yönetimi, stratejik öncelik oluşturuyor. Bu çerçevede sadece çalışanlarıyla değil, onların aileleriyle yakın ilişki içerisinde olmaya önem veren Teknik Alüminyumun çalışanları, eşleri ve çocuklarıyla birlikte 22 Ekim 2016 Cumartesi günü üretim tesisinde çok özel bir etkinlik kapsamında bir araya geldiler.

1477927996_dsc_0234“Çocuklarımız Fabrikamıza Renk Katıyor” ismiyle gerçekleşen etkinlikte, sayıları 200’e yaklaşan çalışan eş ve çocuğu, üretim tesisinde ağırlandı. Kahvaltı ikramıyla başlayan günün devamında, Teknik Alüminyum İnsan Değerleri Müdürü Kenan Kaplan, çalışan ailelerine yaptığı bir sunumda, kurumun endüstriyel önemi ve TAM çerçevesinde her bir çalışana verilen değer konusunda bilgiler aktardı.

Üretim tesisinin beraberce gezilmesi sonrasında ise, etkinliğin en renkli kısmına geçildi. Teknik Alüminyum çalışanlarının çocukları, anne ve babalarının her gün çalıştığı mekanları, kendi hayal güçleriyle renklendirdiler. Üretim tesisinin farklı çalışma ve ortak kullanım alanlarının duvarları, çocukların serbest resim ve boyama çalışmalarıyla kaplandı.

Teknik Alüminyuma, çalışan ailelerinin sıcak dokunuşuyla daha özel bir anlam katan bu etkinliğin, çocukların hayal güçlerinin ve yeteneklerinin desteklenmesini de sağladığını belirten Teknik Alüminyum İnsan Değerleri Müdürü Kenan Kaplan, “Uzman birikimlerini, işlerine olan tutkularını ve tam felsefemizi her gün yaptıkları işe yansıtan çalışma arkadaşlarımız, kurumumuzun en önemli gücü ve değeridir. Bugün, ailelerin ziyareti ile bu değer daha da zenginleşti. Birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuz üretim tesisimiz, hepimiz için ikinci bir yuvadır. Bugün, büyük Teknik Alüminyum ailemizin ziyareti ve çocuklarımızın duvarlarımıza yansıyan hayal güçleriyle bu yuva, daha da sıcak bir kimlik kazandı” dedi.

 

 

Teknik Alüminyum Hakkında:

1960 yılında Türkiye’nin ilk alüminyum yassı mamul üreticisi olarak faaliyetine başlayan Teknik Alüminyum bugün 50 bini kapalı olmak üzere toplam 140 bin m2 üretim alanına sahip.  Yıllık üretim kapasitesi 100 bin ton olan Teknik Alüminyum, 2015 yılında toplam satışlarının yüzde 72’sini aralarında ağırlıklı olarak Avrupa ülkelerinin olduğu 48’den fazla ülkeye ihracat olarak gerçekleştirdi.

 

1477928191_ta_logo

Translate »