Home Haberler Daha Güçlü ve Daha Hızlı, Yeni Comet

Alüminyum sektörünün lider makine üreticisi Emmegi yeni Comet T6 serisi ile hız ve güç kavramlarına yeni bir boyuta taşıyor.

Ülkemizde çok rağbet gören alüminyum ve çelik profil işleme makineleri üreticisi Emmegi yenilediği Comet serisi CNC işleme1 merkezleri ile yoğun ilgi odağı olmayı başardı.

Comet T6 serisi cihazlar çift istasyon çalışabilme olanağı ile verimliliği iki katına çıkarabiliyor. Operatör makinenin sağ kısmında profil yükleme boşaltma yaparken makine sol kısımda çalışmaya devam ediyor. Böylece makinenin ölü zaman dediğimiz operatörü beklediği zaman sıfırlanmış oluyor.

Comet serisi S1 modunda 8 Kw 24.000 rpm spidnle ile tam bir iş makinesi. Yüksek devir ve yüksek güç değerleri ile en zor profillerde bile sorunsuz ve rakiplerine göre çok daha hızlı işlem olanağı tanıyor.

Comet CNC işleme merkezi eksenel hız ve ivlenme değerleri ile de rakiplerini geride bırakıyor. Yine takım magazini hareketli olması ile bulunduğu noktada takım değiştirerek vakit kaybını azaltıp verimliliği arttırmaktadır.

Comet özellikleri ile cephe doğrama ve endüstriel profil işleyen firmaların vazgeçilmez tercihi olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Emmegi-logo

Translate »