Home Haberler Darbeye De Karşıyız, Lapacılara Da

Hepinizin acıyla yaşadığı 15 Temmuz 2016 gecesi ve 16 Temmuz 2016 öğleye kadar devam eden kaos ortamı, çok şükür demokratik güçlerimizin başarısıyla sonuçlandı. O gece sabaha kadar sokaklarda olan kişilerden biri de şahsen bendim. Tam 208 kişi, bu teröristlerin kurşunları, bombaları ve paletleri ile şehit oldu. Bu kayıplarımız, gerçekten şehittir. Allah onlara gani gani rahmet eylesin, onları çoluk çocukları, aileleri bu vatana emanettir. Onlar, tüm okulların, hastanelerin bedellerini peşinen ödemişlerdir. Umarım devletimiz de bu 208 şehidimizin ailelerine şehit yakını maaşı ve ayrıcalığı tanır.

Bu kanlı darbe girişimi sırasında anında refleks gösteren ve darbeye karşı açıklama yapan, halkı sokaklara çağıran parti liderlerine ve buna uyan halkımıza sonsuz teşekkürü bir borç bilirim.

Üzülerek şunu izlemekteyim, her olaydan sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir leke sürmeye çalışan, aslında tek dertleri İslam düşmanlığı olan, vatan ve millet ile ilgili en ufak fikirleri ve fedakârlıkları olmayan ve aslında bu devletin ve milletin tüm imkânlarını sonuna kadar da sömüren keneler var. Bunlar, çocukların veya küçücük beyni olan her insanın anlayabileceği bir olayı, saçma sapan fikirlerle ya Erdoğan yaptırdı, ya da Erdoğan kötü yönettiği için oldu gibi bahanelerle hala Erdoğan’a dil uzatmanın çabası içindeler. Yazık ki bunlar bu ülkenin en sömürgen insanları olan bu lapacılar. Ya sahillerde keyif çatıyorlar, ya yurt dışında geziyorlar. Bunlar ki ne şehit olanların neden hayatını kaybettiğini anlıyor, ne de kendi rahatlarının bu şehitler sayesinde olduğunun farkında. Bunlara karşı ne bir ceza yasası vardır, ne de yöntemi. Tek söyleyeceğim, Allah sizi islah etsin, Allah size akıl versin Ey Nankör, Sosyetik ve Aptal FETÖ uşakları.

Hüseyin Aydın

Translate »