Home Haberler DEMPAPEN, KASTEXPO’da Sanayi ve İş Dünyası İle Bir Araya Geldi

DEMPAPEN, KASTEXPO’da

Sanayi ve İş Dünyası İle Bir Araya Geldi

Dempapen , 27-30 Aralık 2017 tarihleri arasında IFM Yeşilköy’de Düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek resmi şehir fuarı KastExpo’ya katilarak ürünlerini sergiledi.

Kastamonu ekonomik güç birlikteliğini oluşturmak ve Kastamonulu iş adamlarını birbiriyle buluşturma amacı güden KastExpo, Kastamonu’nun sosyal, kültürel ve bölgesel gücünü ön plana çıkararan ortak bir pazar niteliğindeydi. KastExpo iş adamlarının birbiri arasındaki iletişimi ve alışverişi güçlendirerek ortak projeler üretilmesini sağlayan bir platform haline geldi.

İstanbul Fuar Merkezi’nde 27-30 Aralık 2017 tarihinleri arasında düzenlenen Kastamonulu Sanayici ve İş Dünyası Zirvesi (KastExpo), toplamda 12 bin metrekare alanda 300’e yakın Kastamonu’lu firmanın katılımıyla İstanbul Fuar Merkezi’nde 9 ve 10.hollerde düzenlendi. Oldukça güzel bir konumda olan Deryapen’in standı her iki salondan da kolayca görülebiliyordu. Her sene bu fuara katıldıklarını belirten Hacer Halaç ve Mesut Demirel, bundan sonra da bu fuarlara katılmaya devam edeceklerini bildirdi.

Translate »