Home Haberler “Doktor Derdime Bir Çare” Diyenlere Özel Dr. Dyo Serisi

 Evinizde bir sorun mu var?

Varsa, DYO’nun sorunlu yüzeyler için geliştirdiği özel ürün serisi Dr. Dyo ile çözümü çok kolay… Rutubet, is ve leke gibi yüzey sorunlarının fdsbgbnedenleri farklı olduğu gibi çözüm yöntemleri de farklı. Dyonem, Dyotek, Dyostop, Teknolong ve Dyofleks ürünlerinden oluşan Dr. Dyo serisi, sağlıklı ve konforlu mekânlar yaratmakta en büyük yardımcınız olacak.

 

Dyonem, mutfak ve banyodaki nem kaynaklı rutubet sorununa son veriyor…

Mutfak ve banyo duvarlarında yoğun su buharından kaynaklanan dökülme, kabarma ve lekeler meydana gelebilir. Dyonem, formülündeki ısı kaybını engelleyen mikro cam bilyeler sayesinde mutfak ve banyolarda rutubeti önleyen ideal bir boya.

Duvarlarınızdaki is ve lekeler sorun olmaktan çıkıyor…

 Lekeli ve isli yüzeylere özel geliştirilen iç cephe boyası Dyotek, duvarlarınızı yenilerken lekelerin tekrar yüzeye çıkmasını engelliyor. Boya ile kapa
nmayan duman, is, yağ ve mürekkep gibi zor lekeler için tercih edilebilecek Dyotek, nemli ortamlarda da kullanılabiliyor ve zamanla sararma yapmadan beyazlığını koruyor.

Dyostop, dışarıdan kaynaklanan rutubeti bloke ediyor… 

Yazlık evler, depo ve bodrum katları, mahzen ve kiler gibi yerlerin duvar ve tavanlarında rahatlıkla kullanabileceğiniz iç cephe boyası Dyostop, nemin yoğun olduğu kıyı bölgelerinde, dışarıdan sızan su ve rutubeti bloke ediyor.

Teknolong, tuğla ve kiremit yüzeyleri sudan koruyor…

 Dış mekân dekorasyonunda sıklıkla kullanılan tuğla, doğaltaş ve kiremit gibi emici özelliği olan yüzeylerde su kaynaklı sorunlar oluşabilir, hele de yağışlı bir bölgede yaşıyorsanız. Bu tip mineral yüzeyleri korumak ve tuz oluşumunu engellemek amacıyla geliştirilen Teknolong, PTFE katkısı ile suyu üzerinde barındırmıyor aynı zamanda güneş ışınlarına karşı koruma sağlıyor. Malzemenin dokusu ve rengini doğal haliyle koruduğundan, restorasyon çalışmalarının aranılan ürünleri arasında.

Çatılara su bazlı bakım farkı: Dyofleks…

Su sızdıran bir çatı kabusu yaşamak istemiyorsanız, önlem almak şart… Özellikle teras çatılar ve düz çatılı binalara özel geliştirilen Dyofleks, sıcak ve soğuya karşı esnekliğini kaybetmeyen akrilik esaslı bir çatı yalıtım malzemesi. Su geçirgenliği yüksek ve bu ürün kategorisindeki farkını ‘su bazlı’ olması ile ortaya koyuyor. Dyofleks ve elyaf özelliğinin eklendiği Dyofleks Elyaflı, çatılardaki yalıtım kaynaklı sorunları en aza indiriyor.

Dr.Dyo+Logo

Translate »