Home Haberler Egepen Deceuninck Bayilerine Tayland Tatili

 Türkiye’nin öncü PVC profil üreticilerinden Egepen Deceuninck, lamine satış kampanyasında başarılı olan bayilerini Uzakdoğu’nun en güzel şehirlerinden Bangkok – Pattaya gezisi ile ödüllendirdi

Türkiye’nin farklı bölgelerindeki Egepen Deceuninck bayileri arasından en yüksek lamine satışını gerçekleştiren 35 bayi Bangkok – Pattaya gezisine katılmaya hak kazandı. 15 -21 Aralık tarihleri arasında Bangkok veEgepen_Deceuninck_Tayland Tatili_1 Pattaya’nın her bir köşesini gezen bayi çalışanları tüm yılın yorgunluğunu atarak moral buldu.

15 -21 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen gezi boyunca Tayland’ın tarihi güzellikleriyle ön plana çıkmış başkenti Bangkok ile eğlence ve bol baharatlı yemekleriyle meşhur Pattaya şehirleri gezildi. 6 gün süren gezi boyunca lamine satış kampanyasında başarılı olan Egepen Deceuninck bayileri, Bangkok ve Pattaya şehirlerinde birçok doğal ve tarihi yerleri görme fırsatı yakaladı. Bu özel geziye katılmaya hak kazanan 35 bayi, Pattaya’da bulunan otele yerleştikten sonra bölgenin yerel lezzetleriyle meşhur restoranı Benihana’da yemek yedi.

Doğal güzelliklerden kültürel mirasa dair her şey
Bayilerin bir arada olduğu, güzel fotoğraf karelerinin çıktığı bu gezi boyunca bayiler, Bangkok ve Pattaya şehirlerinde Botanik Bahçesi ve Timsah Çiftliği’ni gezerek farklı bir deneyim yaşadılar. Bembeyaz kumsallarıyla meşhur Mercan Adası’nda deniz, kum ve güneşin keyfini çıkaran Egepen Deceuninck bayileri, ertesi günlerde Bangkok şehrinin tarihi güzellikleri Yatan Buda ve Oturan Buda Tapınaklarını da ziyaret etti. Tur sırasında Yılan Çiftliği’nde heyecanlı dakikalar geçiren ekip, Bangkok şehrinin meşhur alışveriş yerleri Yüzen Çarşı ve Jems Mücevher Mağazası’nda sevdiklerine ve ailelerine hediyeler aldılar. Doğal ve kültürel güzellikleriyle Tayland’ın en güzel şehirleri Bangkok ve Pattaya’da eğlenceli vakit geçiren Egepen Deceuninck bayileri, 6 gün süren keyifli bir tatilin ardından İstanbul’a geri döndü.

Egepen_Deceuninck_Logo

Translate »