Home Haberler Egepen Deceuninck Soğuk ve Sert Havalara Meydan Okuyor

Yaz mevsiminin sona ermesi ve soğuk havaların başlamasıyla birlikte PVC bakımları da gerçekleştiriliyor. Egepen Deceuninck, ısı ve ses yalıtımında üst düzey performans vadederek, kullanıcıların rahat bir kış geçirmesini sağlıyor

Yaz ayları sona erdi. Sonbaharla birlikte havaların soğuması, kışa doğruda iyice sertleşmesi bekleniyor. Eylül’le birlikte kışa hazırlıklar da başladı. Pencere ve kapıların dayanıklılığı, kışın sorun yaşanmaması için gözden geçiriliyor. Peki, eviniz soğuk havalara hazır mı? Türkiye’nin öncü PVC pencere ve kapı üreticisi Egepen Deceuninck’in ürettiği PVC kapı ve pencere sistemleri, kullanıcılarına kış mevsimini rahatça geçirmelerini vadediyor. Egepen Deceuninck’in ürünleri, ısı yalıtımında gösterdiği performansla kullanıcıların ödediği yakıt parasında tasarruf sağlarken, rüzgâr yükünün fazla olduğu bölgelerdeki hesaplamalara göre üretildiğinden dolayı fırtına gibi kış mevsiminde görülen doğa olaylarına karşı da koruma sağlıyor.

Bahçelerde yaz keyfi

Sacların statik yönden yüksek mukavemete sahip olması, sadece daha dayanıklı pencere ve kapı imkânı tanımıyor, aynı zamanda daha fazla görüş alanı da sağlıyor. Aynı zamanda kış mevsiminde yaşanan terleme ve ısınma gibi durumları da kullanıcılara yaşatmıyor. Egepen Deceuninck, sert mevsimlerde daha kalın cam kullanmak isteyen kullanıcılara da bu imkânı tanıyor. PVC Pencere ve kapılarda 24, 30, 36 ve 44 milimetre cam kalınlığı uygulamaları Egepen Deceuninck ürünlerinde mümkün. Egepen Deceuninck, sadece evin içerisinde değil, bahçesi olan alanlarda da kullanıcılara rahatlık sağlıyor.

 

egependeceuninck_logo

Translate »