Home Haberler Egepen Deceuninck, Yeni Bayisi Marmarapen ile Bir Araya Geldi

Türkiye’de bin 200’ün üzerinde bayi ağıyla ile hizmet veren Egepen Deceuninck, bayilerine bir yenisini daha ekledi. Egepen, yeni bayisi Marmarapen ile Marriott Otel’de bir araya gelerek bayilik sistemi ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Dünya standartlarında üstün teknoloji ile PVC üretimi gerçekleştiren Egepen Deceuninck, tecrübeli çalışanlardan oluşan geniş bayi ağına Marmara pen’i de ekledi. 17 Mayıs’ta Marriott Otel’de gerçekleştirilen bayi toplantısına 50 kişi katıldı.

Egepen Deceuninck İstanbul Bölge Satış Müdürü Oğuz Çaylı’nın açılışını yaptığı toplantıda, Proje Sorumlusu Uzman Cem Beyazıt Deceuninck ve Egepen Deceuninck hakkında genel bilgilendirme yaparak bayilere verilen destekleri ve farklılıkları aktardı.  Egepen Deceuninck Teknik Destek ve Denetim Müdürü Suat Yılmaz ise CE işaretlemesi, montaj detayları, seriler ile ilgili teknik bilgileri paylaşarak Türkiye’de bayiler arasında fark yaratan Pencere Proje’m hakkında bilgi verdi. Tüm detayların konuşulduğu bayi toplantısında web sitesinde yapılan yenilikler de paylaşıldı.logo

Translate »