Home Haberler GF Hakan Plastik’in ihracat şampiyonu, Aquasystem PP-R boru sistemleri oldu

GF Hakan Plastik’in ihracat şampiyonu, Aquasystem PP-R boru sistemleri oldu

 2017 yılında ihracat pazarlarında etkinliği artırmak üzere yoğun çalışmalar yürüten GF Hakan Plastik, mevcut pazarlarındaki varlığını sağlamlaştırırken yeni pazarlara da ulaşarak etkinliğini artırdı.  İhracat pazarlarında tüm ürün grupları ile faaliyet gösteren GF Hakan Plastik’in ürün şampiyonu ise yüzde 20’nin üzerinde satış artışı yakalayan Aquasystem PP-R boru sistemleri oldu.

Şampiyon PP-R

İhracat pazarlarında tüm ürün grupları ile faaliyet gösteren GF Hakan Plastik özellikle Türkiye’nin ilk sessiz borusu Silenta ile öne çıktı.  Tüm ürün grupları içinde 2016 yılına göre %20’nin üzerinde satış artışı yakalayan GF Hakan Plastik Aquasystem PP-R, en çok tercih edilen ürün olarak 2017 yılını tamamladı. Aquasystem PP-R boru sistemleri , konutlarda suya sağlıklı ve güvenli şekilde ulaşılması; tesisat sistemlerinin sorunsuz bir şekilde uzun ömürlü çalışması açısından tercih ediliyor.

Bina içi soğuk ve sıcak su tesisatlarının vazgeçilmez ürünleri olan Aquasystem PP-R boru sistemleri, korozyona dayanıklı yapıları ile kireçlenme ve paslanma gibi etkenleri ortadan kaldırıyor. Yüksek sıcaklığa ve basınca karşı son derece dirençli olan ürünler 20 °C’de ve -20-25 Atü basınçlarda 50 yıl çalışma olanağı sağlıyor. Uygulama açısından ise kaynak yerlerinde çap daralması olmaması, yüksek kaynak performansı; firesi olmaması ve montajda tasarruf sağlaması gibi özellikleri ile tercih ediliyor.

Önemli ihracat pazarları

GF Hakan Plastik, en önemli ihracat pazarları olan Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Avrupa’da 2017 yılı boyunca katıldığı fuarlar ve gerçekleştirdiği müşteri eğitimleri ile hareketli ve etkin bir program gerçekleştirdi.  Tüm bu pazarlarda öne çıkan ülkeler Birleşik Arap Emirlikleri, Gürcistan, İspanya ve Etiyopya oldu.  Gürcistan ve Azerbaycan,  özellikle projelerde alt yapı ürünlerini tercih eden ülkeler olurken; ilk kez satış yapılan ülkeler ise Kamerun, Fildişi Sahilleri, Umman ve Karadağ oldu.

GF Hakan Plastik, 2018 yılında da yoğun bir programla ihracat pazarındaki hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek.

GF Hakan Plastik: Georg Fischer, 1802 yılında kurulmuş İsviçre merkezli bir firmadır. 3 ana iş kolunda faaliyet göstermektedir: Boru sistemleri (GF Piping Systems), Otomotiv (GF Automotiv) ve Makine çözümleri (GF Machining Solutions). 32 ülkede 45 üretim tesisine ve yaklaşık 14.400 çalışana sahiptir. GF Piping Systems, plastik ve metalden yapılmış boru sistemleri konusunda dünyadaki lider kuruluşlardan biridir. GFPS, su ve gazın sanayi, kamu hizmetleri ve yapı teknolojisi içinde güvenli bir şekilde taşınması için sistem çözümleri ve yüksek kaliteli bileşenler üretmektedir. 3 ana gruba sahip GFPS, üst yapı, alt yapı ve endüstriyel alana yönelik ürünler sunmaktadır.

Translate »