Home Haberler Gül Kardeşler Cam A.Ş. Satış Müdürü İbrahim Gül ve Mikail Gül İle...

Cam; İnşaat Enerji Tasarrufunda Büyük Rol Oynamaktadır

Ürün yelpazesi geliştirme ve kaliteyi arttırma yönünde çalışmalar yaparak, yenilikleri takip ederek ve teknolojiyle birlikte ilerleyerek kalitemizi sürekli ha_Y2A0333-1le getirmiş durumdayız.


 

 Piyasaya sunduğunuz ürünler hakkında bilgi verir misiniz?

Gül Kardeşler Cam A.Ş., 2005 yılında aile şirketi olarak kurulmuştur. Firmamız, CNS kesim ve son teknoloji İle sektöre hizmet vermeye devam etmektedir. Hedefimiz, ürünlerimiz ve servislerimizde farklılaşma ile beklentileri aşan ve iş yaptığı pazarlarda sürekli talep gören bir tedarikçi olmak.

Ayrıca, güvenlik ve konfor konuları ile ilgili teknolojik cam sektöründe, hissedarlarımıza, çalışanlarımıza ve tedarikçilerimize değer yaratırken, rekabetçi yapısını koruyan ve sürekli olarak yeni teknolojileri takip eden ve uygulayan bir şirket kültürü oluşturarak, çevreye saygılı bir yapıda  müşterilerimize en kaliteli ürün ve hizmetleri  sunmaktır.

Ü_Y2A0352-1rünlerimiz; çift cam kimyasalları, güvenlik camları, çift cam, cam balkon, otomatik kepenk, konfor cam, sorgu odası camları, cam tuğla, buzlu cam, dekorasyon ve gürültü kontrol camları olarak birçok çeşide ayrılmaktadır.

Yerli ve ithal camlar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Camın ısı yalıtımı ve dekorasyondaki öneminden bahseder misiniz?

Yerli olan camlar tercihimizdir. Yerli camın bulunduğu yerde ithal cama gerek kalmaz. Cam; ısı yalıtımı olmak üzere, inşaat enerji tasarrufunda büyük rol oynamaktadır.

Camların özelliği gereği gün ışığı geçirgenliği yüksek, ısıl kayıpları düşük olması istenir. Yüksek yalıtıma sahip camlar ile daha geniş cam alan projeleri gerçekleştirme imkânı sunmaktadır ve bu şekilde temel enerji kaynağı olan güneşten daha da faydalanmamızı sağlarlar.

Üretim sürecindeki iş güvenliğini nasıl sağlıyorsunuz? Kaliteyi sürekli hale getirmenin sizce püf noktaları nelerdir?

İş güvenliğini ISO uzmanlarımızla birlikte gerçekleştiriyoruz. Belirli dönemlerde denetlemeler yapılıyor, biz de tüm detayları eksiksiz yerine getiriyoruz. Ancak, her firma gereken önemi göstermeyebiliyor.

Ürün yelpazesi geliştirme ve kaliteyi arttırma yönünde çalışmalar yaparak, yenilikleri takip ederek ve teknolojiyle birlikte ilerleyerek kalitemizi sürekli hale getirmiş durumdayız.

_Y2A0349-1 

Sizce camın genel ülke ekonomisi içindeki yeri ve önemi nedir? Sizce cam sektörüne gerekli destekler veriliyor mu?

Ülke ekonomisinde büyük pazar payının hiçbir önemi yoktur. Sektörümüze destek yapılmamaktadır. Okullardaki çıraklık eğitimlerinde, sektörümüzü ilgilendiren bir bölüm bulunmamaktadır. Dolayısıyla ekonomide büyük bir paya sahip olan sektörümüze, gereken önem verilmiyor.

Son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz bir mesajınız var mı?

Mesleki okullarda cam bölümü yer alırsa bilinçli elemanlar yetişir. Şu andaki esnaf, hangi camın nerede kullanılacağını bilmiyor. Müşteriyi doğru yönlendiremiyor. Bu konuda geliştirmeler yapılabilirse sektörümüze de katkı sağlanmış olacaktır. Ayrıca, derginizin sektörümüze sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.

 

 

 

 

4J2CVPV2Vyenilogoo

 

Translate »