Home Haberler Güvenliğin Lideri Kale Kilit’ten Sektöre Destek

Türkiye’de güvenliğin lideri Kale Kilit, anahtarcıların yapısını kurumsallaştırmaya yönelik girişimlerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye’de anahtarcıları tek bir çatı altında toplayan ‘Kale Anahtarcılar Kulübü’nü kuran Kale Kilit, Anahtarcılar Semineri’nin ana sponsorluğunu üstlendi.

Sektörün gelişimine katkı sağlamak amacıyla yıllardır ürün, hizmet ve çözümler geliştiren Kale Kilit, iş ortakl1461746274_Go__rsel_1arını bir çatı altında toplamaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Anahtarcılık sektörünü kurumsal bir yapıya ulaştırmayı hedefleyen Kale Kilit, 2015 yılında ‘Kale Anahtarcılar Kulübü’nü kurarak sektörde bir ilke imza attı. Türkiye’nin kilit ve çelik kapı sektörünün öncü ve lider firması Kale Kilit, şimdi de anahtarcı ve çilingir sektörünü bir araya getirmek amacıyla 22-23-24 Nisan 2016 tarihinde Gorrion Hotel İstanbul’da düzenlenen Anahtarcı & Çilingirler 12. Eğitim ve Teknoloji Semineri’ne ana sponsor oldu.

Anahtarcı ve çilingirler için yapılan tek organizasyon olan Eğitim ve Teknoloji Semineri’nin ana sponsoru olan Kale Kilit, üç günlük seminer programı gerçekleştirdi. Sektörü tek çatı altında toplamayı hedefleyen Kale Anahtarcılar Kulübü’nün hedefleri, sektör açısından önemi ve faaliyetleri ile ilgili bilgiler verildi. Ayrıca Kale Kilit’in özel tasarım standında ürün olarak; KİS, ASM, PVC/Alüminyum Kilitleri ve Silindir Grubu ürünleri ile Kale Alarm ürünleri sergilendi. Kale Dış Ticaret tarafında ise Lüks seri ve elektronik kilitler yer aldı. Ayrıca 2 gün boyunca Kale Kilit dışında Kale Kilit Dış Ticaret ve Kale Alarm tanıtım sunumları da gerçekleştirildi.

Anahtarcı & Çilingirler 12. Eğitim ve Teknoloji Semineri, yurt içi ve yurt dışındaki sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Seminer süresince; anahtarcı ve çilingirlerin, yurt içi ve yurt dışı güncel gelişmelerden haberdar olabilmesini, meslekteki yenilikleri tanımasını ve yeni teknolojileri kullanmayı kolaylaştıracak bilgilerin paylaşılmasını sağlayacak etkinlikler düzenlendi.

1461742819_KALE_K__L__T

Translate »