Home Haberler Hayatı Kolaylaştıran Otomatik Tenteler Somfy’den

Birçoğumuz bir tentenin gölgesi altında hayatın tüm yorgunluğunu üzerimizden atacağımız konforlu bahçe, teras, çardak ve verandaların hayalini kuruyoruz. Ev otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy, şimdi otomatik ve motorlu tentSomfy Uzaktan Kumandali Tenteelerle size güzel bir havada gönlünüzce dinlenme ve hayatın tadını doyasıya çıkarma fırsatı sunuyor.     

Somfy, otomatik ve motorlu tente sistemleriyle şezlongunuzdan kalkmadan yalnızca uzaktan kumandanıza tıklayarak tentenizi istediğiniz gibi yukarı ve aşağı hareket ettirme imkânı sağlıyor. Pratik olduğu kadar estetik bir görünüme de sahip olan Somfy uzaktan kumandalar, “my” fonksiyonu sayesinde tek bir tuşa basarak daha önce kaydettiğiniz favori konuma geçmenizi olanaklı hale getiriyor. Öte yandan güneşli günlerde devreye giren güneş sensörü, optimum bir sıcaklık sağlamak için otomatik şekilde tentenizi açıyor. Böylece evinizin içini, mobilyalarınızı, ya da bahçedeki çiçeklerinizi direkt güneş ışıSomfy Tente Sistemlerinlarından ve sıcaklıktan koruyor. Aşırı rüzgarlı günlerde ise rüzgar sensörü devreye giriyor. Siz orada bulunmasanız bile kumaş ve mekanizmayı korumak için otomatik olarak tentenizi topluyor.

Her model tenteye kolaylıkla monte edilebilen Somfy çözümleri, rahatınızdan ödün vermeden tentenizi kullanmanıza yardımcı oluyor. Somfy’nin uzaktan kumanda sayesinde tek bir tıklamayla tentelerinizi kontrol etme olanağı sunan radyo teknolojisi, kumanda ünitesi ve motorlar arasında kablo bulunmaksızın güvenilir montaj imkânı da sunuyor. RTS alıcı ile mevcut standart motorlu kurulumunuz, Radio Technology Somfy® özelliğine yükseltilebiliyor. Somfy ürünleri Avrupa Güvenlik Standartları’na uygun olarak üretiliyor. Zorlu iklim koşullarında binlerce kullanım periyodu gerçekleştirecek şekilde tasarlanıyor ve test ediliyor.

 Logo_Somfy

 

Translate »