Home Haberler HER TÜRLÜ SORUNLU YÜZEYE ÇÖZÜM DR. DYO’DA…

Dr. Dyo’da çözümü var

Sorunlu yüzeyler için geliştirilen Dr. Dyo serisi; kirli, isli, lekeli, ıslak, nemli, rutubetli tüm yüzeylere çözüm üretiyor. Dyonem, Dyotek, Dyostop, Teknolong, Dyofleks ve Dyofleks Elyaflı’dan oluşan Dr. Dyo serisi hayatı kolaylaştırırken mekânlara sağlık katıyor.

 

Yüzeyde sorun ne olursa olsun

Boya sektörünün öncü şirketi DYO’nun sorunlu yüzeyler için geliştirdiği Dr. Dyo serisi mekânları konfor ve sağlıkla buluşturdu. Dr. Dyo serisi ister kirli, isli, lekeli; ister ıslak, nemli rutubetli; ister banyo, mutfak ister beton tuğla, ahşap olsun tüm yüzeyler için özel çözümler üretiyor. Dr. Dyo serisinde yer alan Dyonem, Dyotek, Dyostop, Teknolog, Dyofleks ve Dyofleks Elyaflı her türlü soruna yetişerek özel çözümleri ile hayatı kolaylaştırıyor.

 

SORUN RUTUBET İSE DYONEM, LEKELİ VE İSLİ YÜZEY İSE DYOTEK

Dr. DYO’nun serisi içinde yer alan ve rutubetli ortamlar için üretilen iç cephe duvar boyası Dyonem, banyo ve mutfak gibi mekânlardaki boyalı yüzeyler üzerinde nem ve rutubet oluşumunu önleme özelliğine sahip. İçerdiği mikro cam bilyeler sayesinde diğer boyalara göre uygulandığı yüzeyi daha sıcak yapan Dyonem, bebek odalarında ve her türlü iç mekânda rahatlıkla kullanılabiliyor. Her türlü yüzeye mükemmel yapışma gösteren ve beyaz renkte üretilen Dyonem, çatlama ve dökülme yapmıyor.

Dr. DYO’nun binaların iç kısımlarındaki lekeli ve isli yüzeyler için geliştirilen ürünü Dyotek ise her türlü boya üzerinde, duvar ve tavanlara rahatlıkla uygulanabilen, kullanıma hazır bir iç cephe boyası. Fabrika, atölye, restoran, sinema, tiyatro, ofis ve özel konutlarda çözüm bulunamayan leke ve izlerin kapatılmasında ve banyo, mutfak, kantin gibi nemli ortamlarda etkin olan Dyotek, nikotin, kurum ve is, su, grafiti, mum boya, mürekkep, ruj, yağ gibi lekeli yüzeylerde de kullanıma uygun bir ürün olarak öne çıkıyor. Hiçbir boya sisteminin çözüm olmadığı lekeleri izole eden ve lekenin tekrar yüzeye çıkmasına engel olan beyaz renk ve mat görünümdeki Dyotek’in üzeri su ve nötr deterjanla rahatlıkla temizlenirken istenilen renkte son kat boya uygulanabiliyor.

 

 

SORUN DIŞ KAYNAKLI NEM İSE DYOSTOP, DEKORATİF VE MİNERAL YÜZEY PROBLEMİ İSE TEKNOLONG

Sektörü birçok ilklerle tanıştıran DYO’nun Dr. Dyo’su dış kaynaklı rutubete de Dyostop ile çözüm üretiyor. İç cephede her türlü nemli yüzey üzerine rahatlıkla uygulanabilen, kullanıma hazır iç cephe duvar boyası olan Dyostop, özellikle yazlık, depo ve bodrum katlarında, mahzen, tünel ve kiler gibi ortamlardaki duvardan gelen dış kaynaklı nemi ve rutubeti bloke ediyor. Yüzeye astarsız mükemmel bir yapışma sağlayan Dyostop’un üzerine istenirse her renk su bazlı içi cephe boyası uygulaması yapılabiliyor.  

Beton, tuğla, doğal taş, kiremit, gaz beton gibi emici olan mineral esaslı yüzeylerin dış görünümünün değişmeden korunmasını sağlayan Teknolong ise su itici özelliği ile suyu geçirmiyor. Güneş ışınları ve hava kirliliği gibi atmosfer koşullarına karşı çok iyi direnç gösteren Teknolong, şeffaf yapısıyla yüzeylerin doğal yapısını da değiştirmiyor.

 

SORUN SU SIZDIRAN ÇATI VE TERASSA, ÇÖZÜM DYOFLEKS VE DYOFLEKS ELYAFLI

Dr. Dyo’nun sunduğu çözümler arasında akrilik esaslı sıvı çatı izolayon malzemesi Dyofleks de dikkat çekiyor. Su yalıtımı ve özellikle çatı izolasyonu için geliştirilen Dyofleks, su ve nem geçirimsizliği istenilen binalarda, beton, sıva, tuğla, gaz beton, birket, eternit, seramik, ahşap, oluklu ve oluksuz asbestli çatı kaplama levhalarında, yatay yüzeylerde güvenle kullanılabiliyor. Sıcak ve soğuk farklarında elastikiyetini koruyan söz konusu ürün kimyasal etkilere ve UV ışınlarına dirençli, su buharı geçirgenliği anlamında da yüksek özelliklere sahip. Yüzde 600 elastik olan Dyofleks, yarı akışkan özelliği sayesinde yüzeyleri kaplıyor.

Ayrıca; yüksek su buharı geçirgenliğine sahip Elyaflı seçeneği ile de raflarda yer alıyor.

Translate »