Home Haberler Herofis Bayilik Sistemi Kazandırıyor

Pencere üretim programlarıyla sektörümüzün yakından tanıdığı ABT Bilgisayar’ın üç sene önce piyasaya sürdüğü cam üretim programı herofis/camcad yoğun ilgi görmekte. Özellikle patentli Isıcam üreten Şişe Cam bayileri için vazgeçilmez haline gelen herofis/camcad, sektörümüze hitap eden diğer satıcıların da dikkatini çekiyor. Nisan-Mayıs 2018 döneminde üç firmaya daha bayilik veren ABT, bayilerle çalışmaya devam edecek.

Windorex Oman fuarında ABT ile tanışan Al Fao firması, ABT’nin tüm ürünlerinin Umman bayiliğini aldı. Bayilik sertifikasını alan Dr.Ahmet Ali Al-Maawali, ABT ürünlerini çok beğendiklerini ve tüm Umman’ı kapsayan bir bayilik alarak iyi bir yatırım yaptıklarını belirtti.

ABT’nin Kocaeli bayisi olan Eriş Bilgisayar da, yeni bayilik sertifikasını alarak, yetkili bayiler arasına katıldı. ABT’den aldığımız bilgiye göre, ABT’nin en aktif herofis satıcısı olan Eriş Bilgisayar, aynı anda iyi bir herofis kullanıcısı. Eriş Bilgisayar’ın sertifikasını alan Halil Eriş, herofis programını hem kendilerinin hem de müşterilerinin çok beğendiğini belirtti.

ABT’nin en yeni bayilerinden olan Makro Makine’nin sertifikasını, Makro Makine adına Genel Müdür Sezgin Avcı aldı. Sezgin Avcı, otuz yılı aşkındır cam sektörüne hizmet ettiğini ve piyasanın herofis/camcad gibi bir cam programına ihtiyacı olduğunu, bu boşluğu dolduran ABT’nin bayisi olmaktan onur duyduğunu belirterek ABT Bilgisayar Genel Müdürü Hüseyin Aydın’a teşekkür etti.

Translate »