Home Haberler Hijyenik ve engelsiz bir banyo deneyimi için hemzemin duşlar

Kolay montaj

Yükseklik sorununu ortadan kaldıran çözüm

 

Evlerde, otellerde, hastanelerde, spalarda, spor salonlarında, havuz duşlarında ve bakım merkezlerinde ferah ve işlevsel alanlar yaratmak için tercih edilen hemzemin duşlar, sağlıklı ve pratik bir çözüm olmasıyla sıklıkla tercih ediliyor. Banyo alanıyla bir bütün oluşturduğu için banyo seramiği döşenmesini kolaylaştıran hemzemin duşlar, kolay montaj sayesinde işçilik maliyetini de düşürüyor. İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, yeni nesil bakış açısıyla tasarladığı hemzemin duşlarıyla standartların üzerine çıkıyor.

 

 

Günümüzde evdeki herkesin hem ortak alanı hem de özel alanı sayılabilecek yerlerden biri olan banyolar, kişisel tercihlere göre farklılık gösterebiliyor. Banyo tasarımında küvet, duşa kabin ya da hemzemin duşları tercih edenler, aslında yaşam alanının tasarımını da ortaya çıkartıyor. Evlerde, otellerde, hastanelerde, spalarda, spor salonlarında, havuz duşlarında ferah ve işlevsel alanlar yaratmak için kullanılan hemzemin duşlar ise pratik, sağlıklı ve engelsiz bir banyo deneyimi için ideal bir seçenek oluyor. Kolay montaj sayesinde işçilik maliyetini de düşüren hemzemin duşlar, aynı zamanda yaşam alanlarına estetik katıyor.

Hemzemin duşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve çocuklar için güvenli bir seçenek olarak göze çarpıyor. Kolay montajıyla işçi maliyetini de düşüren duşlar, kullanıcısının bütçesini de koruyor.

Mükemmel duş keyfi için…

Geberit, hemzemin duşlarıyla estetik bakış açısını yaşam alanlarına taşıyor. Kullanıcılara alternatif bir yaşam alanı sunarken geliştirdiği teknolojiyle de banyo sifonları ile ilgili bilinen tüm kalıpları yıkan Geberit, banyolarda mükemmel duş keyfi yaşamanızı sağlıyor. Hemzemin duşlarıyla en iyi kaliteyi, benzersiz uzmanlık ve zamansız tasarımıyla harmanlayan Geberit; CleanLine duş kanalları, Geberit duvar ve süzgeci ve Geberit Setaplano duş zemini ile bu keyfe ortak oluyor. CleanLine duş kanalları ile kullanıcısına şıklığın yanında temizlik açısından da kolaylık sağlayan Geberit, duş kanallarının en büyük dezavantajı olan hijyen problemine de çözüm sunuyor.

Eski tip duş kanallarına göre kirlerin birikebileceği alanları azaltan tasarımıyla Geberit CleanLine, duşlarda sıkça yaşanan tıkanma sorununu önlüyor. Geberit duvar süzgeci ise sade ve şık tasarımıyla beğeni kazanıyor. Tasarımıyla sifonu yerden duvara taşıyarak banyonuzun zeminini pürüzsüz kılmanıza olanak tanıyan Geberit duvar süzgeci, montaj kolaylığıyla da kullanıcısının işini kolaylaştırıyor. Geberit yer süzgeci de kompakt tasarımıyla fonksiyonelliğin isimi oluyor.

Geberit Setaplano duş zemini, kaliteli yüzey malzemesiyle kullanıcısını ipeksi bir his ile buluşturuyor.  Gözeneksiz ve pürüzsüz yüzeyi sayesinde zemininin temizlenmesi kolaylaştıran Geberit Setaplano duş zemini, farklı boyutlarıyla her banyoya uyum sağlıyor.

Translate »