Home Haberler İnovasyon Ödüllü ACO Qmax

b46c56edd34449d99684db99676d2750-3-480x268ACO Qmax, otoparklar, dağıtım merkezleri, karayolları ve havaalanı gibi büyük alan uygulamalarında kullanılan verimsiz geleneksel drenaj sistemlerine alternatif bir sistemdir. Yer altındaki boru tesisat işlerini azaltan Qmax, hidrolik basınca karşı gerekli drenaj kapasitesi sağlar.

ACO Qmax, yüksek hidrolik kapasite sağlamak için tasarlanmış özel bir drenaj elemanıdır. Çok büyük alanlar içeren uygulamalarda yüksek kapasiteli drenaj sistemi talebini karşılar. Özgün tasarımı ve ekonomik kuruluma olanak vermesiyle etkili bir çözüm sağlar. Orta yoğunluklu polietilenden (MPDE) imal edilmiştir. Sistemin sağladığı en önemli avantaj ise hafif ve sağlam yapıda olmasıdır. Ekonomik drenaj çözümü sağlamak amacıyla kanallar birlikte ya da bağımsız olarak kullanılabilir.

ACO Qmax yüksek yükler altında çalışabilir ve kullanıldığı mekânlarda çok yüksek akış oranı sağlar. Otoparklar, dağıtım merkezleri, karayolları ve havaalanı gibi büyük alan uygulamalarında kullanılan verimsiz geleneksel drenaj sistemlerine alternatif olarak Qmax yer altındaki boru tesisat işlerini azaltarak hidrolik basınca karşı gerekli drenaj kapasitesi sağlar.

Her boyut için CE işaretli ve BS EN 1433:2002 sertifikalı F900’e kadar yük sınıfını destekleyen ACO Qmax patentli tasarımıyla kurulum maliyetlerini en aza indirir. Konektörleri ve bitiş kapakları dâhil tam bir aksesuar yelpazesi sunar. ACO QMax sistemi, aralarında 2006 yılında Birleşik Krallık’ta aldığı Kraliçe İnovasyon Ödülü de dâhil olmak üzere birçok ödül almıştır.

 

 

ACO-Water-Mgmt-logo

Translate »