Home Haberler İntema’nın klasik ve modern çizgileri tek bir mutfakta Ahşap doku ve...

İntema’nın klasik ve modern çizgileri tek bir mutfakta

Ahşap doku ve pastel renk seçeneklerinin etkileyici uyumu: Molta&Solido

İntema, bir mutfakta aradığınız sihirli birleşimi Molta&Solido ile sunuyor. Molta&Solido, ahşap dokusu, çağdaş çizgileri, işlevsel kullanım alanları ve pastel renk seçenekleriyle de huzur veren bir mutfak olarak öne çıkıyor

Tasarımlarıyla mutfağı evin kalbine taşıyan İntema, kullanıcılarına yenilikçi bir mutfak deneyimi yaşatıyor. İntema’nın Molta&Solido mutfağı hem klasik hem de modern sevenleri tek bir mutfakta buluştururken, zıt iki modelin etkileyici uyumu pastel renk dokunuşlarıyla tamamlanıyor.

Büyülü birleşim: Molta

Molta, ahşap dokusu, çağdaş çizgileri ve işlevsel kullanım alanlarıyla dikkat çekiyor. Estetik algısı zıtları birleştirmek olan Molta, doğal ahşap kaplaması ile klasiğin değerini modern bir platforma taşıyor. Molta; düz renkli diğer modeller ile etkileyici bir kombin yapmanıza olanak sağlarken, aynı zamanda mutfakta güçlü bir estetik de yakalıyor.

Pastelin sakin dokunuşu: Solido

Solido, parlak akrilik kapaklar ve pastel renk seçenekleri ile bir mutfakta aranan sakinliği ve huzuru yansıtıyor, keyifle vakit geçirilen bir alan haline getiriyor. İster tek ister çift kenar bandı renk alternatifleriyle de detaylara daha fazla önem veriliyor.

Translate »