Home Haberler ISK-SODEX’TE ODE YALITIM STANDINA BÜYÜK İLGİ

ISK-SODEX’TE ODE YALITIM STANDINA BÜYÜK İLGİ

Yalıtım sektöründe faaliyetlerini, Türkiye’den çıkan global bir marka olma vizyonuyla sürdüren ODE Yalıtım, iklimlendirme sektörünün buluşma noktası ISK-SODEX 2018 Fuarı’nda büyük ilgi görüyor. Firma, fuarda yeni ürünü Starflex ECO Akustik ara bölme levhasını sergiliyor.

Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren ODE, sektörün en önemli buluşma noktalarından biri olan Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri fuarı ISK-SODEX İstanbul 2018’e katılıyor. 7-10 Şubat tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve tüm dünyadan konusunda uzman katılımcıları ağırlayan ISK-SODEX’e, 100 metrekarelik standıyla katılan ODE, ürünleriyle büyük ilgi görüyor.

İlk olarak 1997 yılında organize edilen ve sektör ihracatının artırılmasına, firmaların yurt içi ve dışından yeni iş birlikleri yapmasına her yıl önemli katkı sağlayan ISK-SODEX’e katılmaktan memnuniyet duyduklarını söyleyen ODE Yalıtım Genel Müdürü Ali Türker, “107 ülkeden 83 bini aşkın ziyaretçinin olduğu fuarda, ODE olarak biz de standımızda yerli ve yabancı firmaları ağırlıyoruz.  Bu yıl fuarda ODE Starflex, ODE R-Flex ve ODE Rockflex ürünlerimizi sergiliyoruz. Yeni ODE Starflex ECO Akustik ürünümüzün de tanıtımını yapıyoruz” dedi.

İhracata odaklandı, yurtdışı fuarlara da katılacak

Türker, ODE olarak ihracatta atılım yılı ilan ettikleri 2018 yılında yurtiçi fuarların haricinde yurtdışı fuarlara da odaklanacaklarını belirterek şunları söyledi: “Eskişehir üretim üssümüzü 2017’de devreye aldık. Bu gelişmeyle yalıtım sektöründe Çin ve Almanya arasındaki coğrafyanın en büyük üreticisi olacağız. Eskişehir yatırımı, aynı zamanda 1 milyon doların üzerinde ihracat yaptığımız ülke sayısını da her yıl artırmamızı sağlayacak. İhracatta hedeflerimiz büyük. Bu nedenle hem yurtiçi hem de yurtdışı fuar organizasyonlarına katılmaya önem gösteriyoruz. ISK-SODEX’te standımızın ve ürünlerimizin gördüğü ilgiden ise çok memnunuz.”

Translate »