Home Haberler İSTER EVDE OLSUN İSTER İŞ ALANLARINDA SES YALITIMI GEREKTİREN HER YERDE...

 

 

Bostik Silentstik parke ve ahşap yapıştırıcısı, darbe seslerine karşı 19dB’lik akustik yalıtım sağlayarak hem size hem de komşularınıza konforlu bir ortam sağlar. Kayın, gürgen, bambu, huş hiç fark etmez; her türlü parke ve ahşap döşemelerinde rahatlıkla kullanılabilir.

 

Silentstik, tüm parke ve ahşap çeşitlerinin, şerit ve mozaik parkelerin, hassas döşeme tahtalarının, yoğunlaştırılmış ahşapların yapıştırılmasında güvenle kullanılır. Emici ve emici olmayan yüzeylere de uygulanır. Su içermediği için ahşapta şişme gibi hasar verici etkilere sebep olmaz. Uygulama esnasında masif parkelere bulaşırsa, yüzeye hiçbir hasar vermeden kolaylıkla temizlenir. SMP bazlı, solvent ve isosiyanat içermeyen A+ çevre dostu çok düşük emisyon sınıfında olan Bostik Silentstik, yerden ısıtma ve soğutma sistemleri için de uygundur. Yüksek yapışma gücüyle, uygulamada bekleme süresine ihtiyaç duymaz.

 

Darbe seslerine karşı 19db’lik akustik yalıtım sağlayan üstün performanslı parke yapıştırıcı Bostik Silentstik, hayatınıza konfor katar, özenle seçtiğiniz yaşam alanınızı özenle korur.

 

*Bostik Silentstik, resmi Fransız Teknik Enstitüsü (FCBA) tarafından yapılan akustik testler sonucunda “07/CTBA– IBC/PHY/149/1/D” belgeli ses yalıtımı raporuna sahiptir.

Translate »