Home Haberler İtalyan Isvea’dan Gürcistan’a Yeni Satış Noktası

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya’nın lider markası ISVEA; yeni açtığı satış noktalarıyla gerek yurt içi gerek yurt dışındaki büyümesine devam ediyor. ISVEA, Gürcistan’ın en gözde şehirleri arasında yer alan Tiflis’te açtığı yeni satış noktasıyla yurt dışı atağını sürdürüyor.

 

Geniş ürün yelpazesi, kalitesi ve farklı fonksiyonel yaklaşımları ile banyoları keyifli bir yaşam alanına dönüştüren ISVEA, İtalyan tasarım gücünü yansıttığı ürünlerini Gürcistanlı tüketiciler ile buluşturuyor.
İtalyan tasarım anlayışına getirdikleri inovatif yaklaşım ile her zevke hitap eden, her banyoya uyarlanabilen, farklı alanlar için farklı çözümler sunabilen ISVEA, Sott’Aqua, Eleganza gibi ödüllü tasarımları başta olmak üzere tüm serileri Gürcistan’da sergileyecek.
Tiflis’in en işlek caddelerinden Tsereteli Caddesi’nde yer alan ve 10.000 metrekarelik dev alanı ile bölgenin en büyük shoowroom’una sahip ve büyük ilgi gören yeni mağazada İtalyan ISVEA’nın tüm ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuluyor.
İtalya’nın lider banyo markası ISVEA’nın global pazardaki büyümesine hız kesmeden devam ettiğini belirten ISVEA İcra Kurulu Üyesi Ömer Türker, geniş ürün portföyüyle birlikte uluslararası platformlarda ilk tercih edilen markalar arasında yer aldıklarını ve tasarım gücü ile birlikte satış noktalarına yenilerine ekleyerek dünyadaki büyümelerine devam edeceklerini vurguladı.

logob

Translate »