Home Haberler KABAN MAKİNA

Kaban Makina 1986 yılında PVC ve Alüminyum sektörüne çözüm üretmek amacıyla kurulan bir firmadır. Bugün 30.000 metrekare alanda yüksek teknoloji içeren otomasyon hatlar ile üretim yapan ve sektörde uluslararası liderliğe ulaşmış bir firma haline gelmiştir. Hidrolik silindir, torna, freze işleri ile başladığımız üretim faaliyetlerine, günümüzde 50 farklı makina çeşidini 100’den fazla ülkeye ihraç eden, yıllık 5.000 makina üretim kapasitesine sahip tesisimizde devam etmekteyiz. 32. yılımıza girdiğimiz bu günlerde Türkiye’de pazar lideri, dünyada ise ilk 5 büyük firmadan biri haline gelerek amacımıza ne denli hizmet ettiğimizi sizlerle paylaşmak ve bu gururu çoğaltmak isteriz.

 

Türkiye’nin de aralarında bulunduğu gelişmekte olan ülkeler, bilim ve teknoloji alanında gelişmesi için AR‐GE harcamalarında artış göstermesi gerekmektedir. Makro ekonominin en temel sorunlarından biri olan ekonomik büyüme, kişilerin yaşam standardını ve refah seviyesini etkilemesi bakımından önemlidir. Yaptığımız AR‐GE yatırımlarıyla, bir ülkenin rekabet gücünün ve ekonomik gelişmişliğinin değerlendirilmesinde kilit bir rol üstlenmekteyiz. İşletmelerin büyümesini ve dış dünya ile daha iyi rekabet edebilir hale gelmesini sağlamaktayız. Aynı sektörü paylaştığımız birçok yerli ve yabancı firmayı geride bırakarak, 30 yıldır olduğu gibi daima ileriye gitmek, dünya pazarında da lider konuma gelebilmek adına AR-GE, üretim ve pazarlama ekiplerimizin yoğun çalışmaları 25’ten fazla uluslararası fuarda, Kaban markamızı temsil etmekteyiz. Bu nedenle AR-GE Merkezi Belgesi alarak faaliyetteki AR-GE merkezi sayısının 605. Sayıya bizimle birlikte ulaşmasını sağlamış bulunmaktayız. Bu çalışmada, Türkiye için AR‐GE harcamaları ve ekonomik büyümeye katkı sağlamaktan dolayı KABAN MAKİNA olarak gurur duymaktayız.

 

Kaban Makina tesislerinde uzman eğitmenler tarafından periyodik bilgi paylaşımları ve güncelleme eğitimleri ile kurulum öncesi eğitimler vermekteyiz.

Deneyimli ve eğitimli teknik uzmanlarımız tarafından makine kurulumları yapılır ve makina operatörlerine gerekli tüm eğitimlerin verilmesi ile kurulum süreci sonlanır. Kaliteyi sürdürebilir kılarak müşteri memnuniyetini kazandığımızı dile getirebiliriz.

Kaban Makina Satış Sonrası Hizmetler Bölümü; uzman ve tecrübeli kadrosu ile yurtiçi ve yurtdışında yüksek hizmet kalitesi ile müşteri memnuniyetini sağlamaktayız. Birlikte başarı hikayeleriyle dolu yıllar geçirmeyi arzulamakta ve geçtiğimiz 32 yılda bizlere sunmuş olduğunuz güven ve destek için teşekkür ederiz.

 

Translate »