Home Haberler Kale Boya mekanlara ‘İs7anbul Aura’ ile sedef, ‘İs7anbul Orion’ serileri ile metalik...

Kale Boya mekanlara ‘İs7anbul Aura’ ile sedef, ‘İs7anbul Orion’ serileri ile metalik efektler kazandırıyor

sedef efekti ve kadife dokuya sahip iç cephe dekorasyon boyası Aura; içeriğindeki sedef ve özel dolgular ile ışığa ve bakış açısına göre değişen efektler oluşturuyor. İS7ANBUL Efekt serisinin bir diğer ürünü‘Orion’ ile sıradanlıktan sıkılan ve yaşam alanlarını farklılaştırmak isteyenlere hitap eden Kale Boya, yenilikçi ürünleri ile zengin dekoratif seçenekler sunmaya devam ediyor.

İç cephede birçok yüzeyde kullanılabilen İs7anbul Aura, kadife dokusu ile mekanlara son derece zarif bir görünüm kazandırıyor. Kale Boya, İS7ANBUL Efekt serisinin yenilikçi ürünlerinden ‘Orion’ ile ışıltılı mekanlar yaratıyor. Binlerce renk alternatifini farklı dokularla buluşturan Kale Boya, İs7anbul Aura ile parıltılı ve degrade görünümlü mekanlar yaratırken, kumlu, metalik dokuya sahip ‘İS7ANBUL Orion’ ile tüketicileri alışılmışın dışında dekorasyon alternatifleri ile buluşturuyor.

Akrilik emülsiyon esaslı, sedef efekti ve kadife dokusuna sahip son kat iç cephe dekorasyon boyası İs7anbul Aura; iç cephede, uygun bir şekilde hazırlanmış kara sıva, beton, çimento levha, alçı panel gibi mineral yeni yüzeylere, eski boyalı yüzeylere, cam tekstili, macun ve duvar kâğıdı üzerine dekoratif etki yaratmak amacıyla uygulanıyor. İlhamını yıldızlardan alan ‘İS7ANBUL Orion’ ise ışıltılı ve grenli dokusu ile farklı desenler oluşturulmasına imkan sağlıyor. Yaşam alanlarını farklılaştırmak isteyenlerin özellikle tercih ettiği ‘Orion’, binlerce renkte ve fırçayla kolaylıkla uygulanabiliyor. Kale Boya’nın her iki ürünü İs7anbul Aura ve Orion mekan içerisinde oluşan nemi dışarıya atma kabiliyetiyle binaların nefes almasını sağlıyor.

Solvent içermediği ve su ile seyreltildiği için kokmayan, insan ve çevre sağlığına zarar vermeyen İs7anbul Aura; 1, 2,5 ve 5 kg’lık plastik kovalarda satışa sunuluyor. Dekoratif etki yaratmak amacıyla uygulanan ‘İS7ANBUL Orion’, modern evlerden kafelere, özel mekanlardan otellere kadar estetiğin ön planda olduğu her noktada karşımıza çıkıyor.

Translate »