Home Haberler Kale Çelik Kapılarda Kaçırılmayacak Kampanya!

Türkiye’de her üç evin ikisinde tercih edilen güvenliğin markası Kale, Mart ayında muhteşem bir kampanyaya daha imza atıyor. Güvenliği şıklıkla birleştiren 22 farklı kaplama seçeneğine sahip K66 Kale Çelik Kapı modeli, Mart ayı boyunca 300 TL indirimle tüketicilerle buluşuyor.

K66 Kale Çelik Kapı, doğal meşeden ahşap siyah lakeye; ahşap doğal kirazdan alpi mauna kadar birçok tasarım ve renk seçeneği sunan 22 farklı kaplama alternatifiyle güvenliği en şık haliyle sunuyor.  K66 Kale Çelik Kapı,  7 cm. kalınlığında, ağır darbelere dayanıklı çelik gövdesi; Kale Kilit tarafından Kale Çelik Kapıların kilit sistemi için özel üretilen 3 milli, 3 kademeli sürgüsü ve üst düzey güvenlik sağlayan özel silindirleriyle güvenliği yeniden tanımlıyor.

K66 Kale Çelik Kapı; üç eksende hareket ederek kapı ayarlarındaki sorunları önleyen menteşeler sayesinde kolayca monte edilebiliyor. Toz, rüzgar, ses ve böcek sirkülasyonunu önleyici; isteğe bağlı hareketli lastikleri sayesinde ise evinizi sadece hırsızlara karşı değil istenmeyen diğer misafirlere karşı da koruyor.

Kampanyayla ilgili detaylı bilgi için www.kalecelikesya.com.tr adresinden size en yakın bayiyi bulabilir ya da 444 0 243’ten bilgi alabilirsiniz.

 

Translate »