Home Haberler KALE ENDÜSTRİ HOLDİNG VADİSTANBUL’A TAŞINDI

Kale Endüstri Holding, 39 yıldır bulunduğu Güngören’deki yönetim ofisini, 27 Nisan itibariyle Vadistanbul’a taşıdı. Kale Endüstri Holding CEO’su Zeki Şafak Ozan, “İş dünyasının kalbinin attığı Maslak’ta yer alan Vadistanbul’daki yeni ofisimiz, holdingimizin sürdürülebilir büyüme vizyonunu yansıtan yüksek standartlarda bir bina. 2016 yılında üretimimiz, Avrupa’nın en büyük entegre kilit üretim tesisi olan Çerkezköy fabrikamıza taşınmıştı. Yönetim ofisimizin de Vadistanbul’a taşınmasıyla, daha hızlı ve daha güçlü bir büyüme elde etme yolunda her geçen gün güçleneceğimize inanıyorum” dedi.

Tam Kapsam Güvenlik’ anlayışıyla; kilitten çelik kapıya,  çelik kasadan pencereye ve elektronik güvenlik sistemlerine kadar tüm güvenlik çözümlerini bir arada sunan Türkiye’nin lider markası Kale Endüstri Holding, 39 yıldır bulunduğu Güngören’deki yönetim ofisini, Maslak’taki Vadistanbul’a taşıdı. Kale Endüstri Holding 27 Nisan itibariyle, Türkiye’nin en büyük ofis kompleksi olma özelliği taşıyan Vadistanbul’daki 10 bin metrekare net kullanım alanına sahip yeni ofisinde çalışmalarını sürdürecek.  

Konu ile ilgili bilgi veren Kale Endüstri Holding CEO’su Zeki Şafak Ozan, “Kale Endüstri Holding olarak, yalnızca kilitte değil, faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde Türkiye’de liderlik ve hedef pazarlarda sürdürülebilir büyüme amacıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2016 yılında üretimimiz, Avrupa’nın en büyük entegre kilit üretim tesisi olan Çerkezköy fabrikamıza taşınarak, tam kapasite üretime başlamıştı. 2017 yılı, faaliyet gösterdiğimiz her alanda önemli iyileştirmelere imza attığımız bir yıl oldu. İş dünyasının kalbinin attığı Maslak’ta yer alan Vadistanbul’daki yeni ofisimiz, holdingimizin sürdürülebilir büyüme vizyonunu yansıtan yüksek standartlarda bir bina. Yönetim ofisimizin de Vadistanbul’a taşınmasıyla, daha hızlı ve daha güçlü bir büyüme elde etme yolunda her geçen gün güçleneceğimize inanıyorum” dedi.

 

Kale Endüstri Holding

Kale Endüstri Holding 1953 yılında temelleri atılmış, 1979’da İstanbul Güngören’deki üretim tesisleri ile atağa kalkmış, 1988 yılında tüm şirketlerini Holding çatısı altında toplamış, dev yatırımları ile büyümeye devam eden bir kuruluştur. Bugün, Kale Endüstri Holding çatısı altında Kale Kilit, Kale Sigorta Acenteliği, Kale Güvenlik Sistemleri, Kale Topkapı Bina İşletme ve Gayrimenkul Geliştirme, Kale Güzelce Gayrimenkul Geliştirme ve İşletme adı altında hizmet veren 5 ayrı firma bulunmaktadır. Türkiye’nin lider kilit üreticisi Kale Kilit ise, her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri  (İMMİB) tarafından ihracatta başarılı faaliyetlerin ödüllendirildiği “İhracatın Yıldızları Ödülleri’nde metal eşya kategorisinde üst üste 10 kez ipi göğüsleyerek birinci oldu. Bu başarısıyla Rusya ve Suudi Arabistan gibi ülkelerde pazar payını % 10’ların üstüne çıkarmıştır. Kale Kilit katma değerli ürünlerle birlikte Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da tercih edilen marka haline gelerek, kilit sektöründe dünyanın en büyük global üreticilerinin hâkim olduğu pazarlarda, üreticilere rakip olmayı başarmıştır.

Translate »