Home Haberler KALE KİLİT ANAHTARCILIK SEKTÖRÜNÜ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

14. EĞİTİM VE TEKNOLOJİ SEMİNERİ
KALE KİLİT ANA SPONSORLUĞUNDA GERÇEKLEŞTİ

KALE KİLİT ANAHTARCILIK SEKTÖRÜNÜ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

Anahtarcı ve çilingir sektöründeki temsilcilerin mesleki gelişim ve dayanışmalarını geliştirmek amacıyla düzenlenen Eğitim ve Teknoloji Semineri’nin 14.’sü Kale Kilit’in ana sponsorluğunda İstanbul’da gerçekleştirildi. Anahtarcılık sektörünün kurumsal bir yapıya ulaşması hedefiyle Kale Anahtarcılar Kulübü çatısı altında önemli çalışmalar yürüten ve bu vizyonu doğrultusunda geçtiğimiz yıldan bu yana seminerin ana sponsorluğunu üstlenen Kale Kilit, sergilediği ürünlerle de büyük ilgi gördü.

Türkiye’nin güvenlik markası Kale Kilit, anahtarcılık sektörünün gelişimine katkı sağlamaya yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Anahtarcılık ve çilingir sektörünün en önemli etkinliği olanEğitim ve Teknoloji Semineri, 14. kez düzenlendi. Kale Kilit’in üçüncü kez ana sponsorluğunu üstlendiği seminer, yurt içi ve yurt dışından birçok sektör temsilcisine ev sahipliği yaptı.

Kale ürünlerine yoğun ilgi

Güvenlikle ilgili her alanda entegre ürünler ve hizmetler sunan Kale Kilit ürünleri 14. Eğitim ve Teknoloji Semineri’nde yoğun ilgi gördü. Zengin ürün portföyü ile tüm ihtiyaçlara uygun çözümler sunan Kale Kilit standında sergilenen emniyet kilitleri, rozetler, hidrolik kilitler, bas-aç kilitler, Topuzlu kilitler, manyetik kilitler, kabin kilitlerinden oluşan kilit ve silindir grupları büyük ilgi gördü. Ayrıca çelik kasalar ve Kale Alarm’ın sunduğu hizmetler de ziyaretçilerden tam not aldı.

Kale Anahtarcılar Kulübü sektörü tek çatı altında topluyor

Kale Kilit standında anahtarcılık alanında sosyal bir network oluşturan “Kale Anahtarcılar Kulübü” ile ilgili de bilgi verildi. Türkiye’deki anahtarcıları tek bir çatı altında toplama hedefiyle kurulan ve iki yıl içinde Kale’nin iş ortaklarıyla olan ilişkilerini daha kurumsal ve performansa teşvik eden bir yapıya taşıyan Kale Anahtarcılar Kulübü’nün faaliyetleri katılımcılarla paylaşıldı.

Kale Endüstri Holding

Kale Endüstri Holding 1953 yılında temelleri atılmış, 1979’da İstanbul Güngören’deki üretim tesisleri ile atağa kalkmış, 1988 yılında tüm şirketlerini Holding çatısı altında toplamış, dev yatırımları ile büyümeye devam eden bir kuruluştur. Bugün, Kale Endüstri Holding çatısı altında Kale Kilit, Kale Sigorta Acenteliği, Kale Güvenlik Sistemleri, Kale Topkapı Bina İşletme ve Gayrimenkul Geliştirme, Kale Güzelce Gayrimenkul Geliştirme ve İşletme adı altında hizmet veren 5 ayrı firma bulunmaktadır. Türkiye’nin lider kilit üreticisi Kale Kilit ise, her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri  (İMMİB) tarafından ihracatta başarılı faaliyetlerin ödüllendirildiği “İhracatın Yıldızları Ödülleri”nde metal eşya kategorisinde üst üste 10 kez ipi göğüsleyerek birinci oldu. Bu başarısıyla Rusya ve Suudi Arabistan gibi ülkelerde pazar payını % 10’ların üstüne çıkarmıştır. Kale Kilit katma değerli ürünlerle birlikte Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da tercih edilen marka haline gelerek, kilit sektöründe dünyanın en büyük global üreticilerinin hâkim olduğu pazarlarda, üreticilere rakip olmayı başarmıştır.

Translate »