Home Haberler Kale Yetkili Satıcıları, Yeni Yıl İçin Hedefe Odaklandı

Kale Endüstri Holding, yeni yatırımları ve Çerkezköy Entegre Kilit Üretim Tesisi’nin devreye girmesiyle 2016 için hedefleri büyüttü…

Görsel 4Güvenliğin tek adresi Kale Endüstri Holding’in, Kale Çelik Kapı yetkili satıcıları yıl değerlendirmesi ve 2016 hedefleri çerçevesinde bir araya geldi. “Hedefe Odaklan, Birlikte Kazan” sloganıyla 17 Eylül’de Taksim Nippon Otel’de sunum ve Sur Balık’ta canlı müzik eşliğinde akşam yemeğinin gerçekleştirildiği toplantıya Türkiye çapında faaliyet gösteren 4Yapı marketler ve Çelik Eşya Satış Müdürü Mesut İnce0 yetkili satıcı katıldı.

Kale Çelik Kapı’nın her yıl düzenlediği değerlendirme ve projeksiyon toplantısı bu yıl 17 Eylül tarihinde Taksim Nippon Otel’de gerçekleşti. Tüm Türkiye’den 40 yetkili satıcının katıldığı toplantıda, 2015 yılı genel faaliyetleri, aylık bazda gerçekleştirilen kapı kampanyaları ve yetkili satıcı ağının genel durumu değerlendirilirken, yatırımlarıyla üretim hacmini büyütecek ve ihracat kapasitesini artıracak olan Kale Endüstri Holding’nin hedefleri çerçevesinde izleyeceği stratejiler paylaşıldı.

Açılış konuşmasını Kale Endüstri Holding İcra Kurulu Üyesi Bedri Ulukan’ın yaptığı “Hedefe Odaklan, Birlikte Kazan” sloganıyla düzenlenen toplantıda Ulukan, her sene gerçekleştirilen toplantılarda paylaşılan fikir ve önerilerden çok şey öğrenildiğini ve stratejilerin bu bilgiler doğrultusunda revize edildiğini belirtti. Yapı Marketler ve Çelik Eşya Satış Müdürü Mesut İnce ise yetkili satıcıların satış performansları, yaz boyunca konsept olarak deGörsel 2vam eden kapı kampanyaları, Türkiye’de bir ilke imza atan, TSE onaylı 6.Seviye Çelik Kapı başarısını ve genel yıl değerlendirmesiyle konuşmasına devam etti. Toplantıda ayrıca yatırımlarıyla güçlenen ve 2016 yılında özellikle Çerkezköy Entegre Kilit Üretim Tesisi’nin açılışıyla üretim kapasitesini artıracak olan Kale Endüstri Holding’in kısa ve uzun vadeli hedefleri de paylaşıldı.

Sunumların ardından Yavuz Seçkin’in motivasyona dayalı eğlenceli şovuyla renklenen toplantının sonunda yetkili satıcılara plaketleri takdim edildi. Kale Çelik Kapı yetkili satıcıları aynı günün akşamı yemek ve canlı
müzik organizasyonu çerçevesinde Sur Balık Restoranda ağırlandı.

 

 

z

Translate »