Home Haberler Kalebodur’dan Mermerin En Doğal, En Saf Hali: ‘Max Marmi’

‘Yaratıcılığınızın yapı taşı’ sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur, mermerin en doğal ve saf halini, yeni serisi Max Marmi ile mekanlara taşıyor.

Kalebodur, 1 metre eni, 3 metre boyu ve sadece 3 milimetre kalınlığıyla dünyanın en büyük ebatlı, en ince ve esneyebilen porselen seramiklerinden olan Kalesinterflex ürün grubuna, yeni seriler eklemeye devam ediyor. Yepyeni bir teknoloji ile hayata geçen Max Marmi serisi, büyük ebatlı ve ince yapısından dolayı oldukça geniş bir kullanım alanında uygulama imkanı sunuyor.

 

Mermerin doğallığından vazgeçemeyenlere

Mermerin doğal görünümünden vazgeçemeyenler için ideal bir seçenek olan Max Marmi serisi, iç mekandan cepheye kadar tüm kullanım alanlarında mükemmel sonuç veriyor. 100×300 cm gibi büyük ebadıyla öne çıkan Max Marmi serisi, ayrıca istenilen boyutta kesilerek de sunulabiliyor.

‘Openbook’ dekor seçeneğiyle de mekanları özelleştirme imkanı sağlayan Max Marmi serisi, ‘snow’ ve ‘milk’ olmak üzere iki farklı beyaz mermer seçeneği ile tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunuluyor.

Translate »